Czy czekasz na coś aktualnie?
/Zbyt głębokie jak na mój aktualny stan XD
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (14-07-2022 o 11h59)
Strony : 1 ... 1188 1189 1190 1191 1192 ... 1527
Czy czekasz na coś aktualnie?
/Zbyt głębokie jak na mój aktualny stan XD
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (14-07-2022 o 11h59)
Kto kogo kim pogania?
// WYJDŹ Z MOJEGO DOMU
Ostatnio zmieniony przez Cuks (14-07-2022 o 12h13)
czy siedzisz aktualnie przy biurku z gracją krewetki?
//na łysą górę, cuks płaci
spokojnie, portfel wytrzyma xD
Ostatnio zmieniony przez chochoł (14-07-2022 o 12h37)
Gdzie przesłać rachunek za pranie...? Przez powyższą wymianę zdań z wrażenia oblałam się kawą. XD
Tyle dobrego, że zimną jak trup w kostnicy.
Takiej kawy to ja dawno nie widziałam, co dopiero o piciu...
Piję kawę o temperaturze moich uczuć do współpracowników.
Polecam.
I pewnie emocji trupka wobec przygłupich studentów.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (14-07-2022 o 12h40)
a może jak trupek z prosektorium? co jak ten trupek ma jeszcze robote do zrobienia w postaci uczenia studentów debili?
//no dokładnie, a kiwi kiwi kiwi
iwi
aż ślimaczek z tego wyszedł
Ostatnio zmieniony przez chochoł (14-07-2022 o 12h46)
Czy skoro człowiek człowiekowi wilkiem, to zombie zombie zombie?
Mam taki po którym ser szuka pierogów do sera, nie sera do pierogów.
I trzeba do niego wyskoczyć z dowodziku, także... e-o e-o.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (14-07-2022 o 12h48)
iwi masz jakiegoś sera na pierogi kurde ten? /no to ciekawa jestem jakie grzyby go zasiedlają xD
//czej, bo pierwsze co pomyślałam to surimi, a to z kraba chyba jest xDDDD
ja myślę, że nieśmiałe krewetki powinny mieć czym się okryć, bo to jak z mandarynkami, jak sie je obedrze ze skórki to sie zanurzą, bo będzie im wstyd
więc tak, więcej temperamentu dla nieśmiałych krewetek
Ostatnio zmieniony przez chochoł (14-07-2022 o 12h53)
Czy tempura dodaje krewetce sztampu czy jednak to wdzianko dla nieśmiałych krewetek?
Daje bisy w morzu. A bisy czego, to już trzeba sobie odpowiednio wykreślić.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (14-07-2022 o 13h07)
czym twoim zdaniem zajmuje sie biskup morski?
//myślę, że ogór morski to jest godny kandydat na oceanicznego zrąbanego kuzyna chochoła
wcale nie dlatego że wygląda jak produkt pomylenia zbiornika wodnego z paczkomatem xDDD
Ostatnio zmieniony przez chochoł (14-07-2022 o 15h45)
Czy chochoły mają swoich wodorostowych kuzynów? Czy nie warto o nich mówić, bo to jednak mięczaki?
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
choćby to, z naszego polskiego podwórka.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (14-07-2022 o 13h54)
Czy masz jakieś rady na nagły spadek nastroju? Jakiś magiczny lek?
/Zwykle jestem raczej w dobrym nastroju, ostatnio jednak coś złego mnie dopadło i czuję się naprawdę koszmarnie. Ale myślę, że skoro to już trzeci dzień tego stanu, to niebawem się skończy. Zresztą, weekend za pasem, może uda mi się rozpromienić
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (14-07-2022 o 16h56)
Długo trzymają się Ciebie nastroje, masz tendencję do utrzymywania jakiegoś stanu ducha?
Niespodziewane i niechciane naruszanie mojej przestrzeni osobistej. Nieczęsto ktoś wytrwa dystans jadu, żeby się na tyle zbliżyć.
Jedną taką interakcje pamiętam dobrze i mimo, że była niepozorna to się zarumieniłam jak pomidorek na pewno.
Także drink wstrząśnięty, niemieszany i jeszcze zabarwiony grenadyną.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (14-07-2022 o 16h21)
co sprawia, że czujesz sie wszcząśnięta niezmieszana?
//oczywiście że sie nie boją, jak one tam są ze swoimi patykami gwoździami programu, a może bardziej zadrami HHH
to że jakiś tam sie sfajczy to trudno, ale ide kiełb można sobie nabić :00
Ostatnio zmieniony przez chochoł (15-07-2022 o 22h02)
Czy chochoły nie boją się jeździć na obozowiska z grillem?
Bywają sympatyczne. Narazie byłam na dwóch, z czego jeden był raczej porażką, więc 50/50... Ale nie odmówiłabym możliwości wyjazdu pod namiot.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (14-07-2022 o 16h53)
Lubisz wyjazdy pod namiot?
Na sztukę mediów. Nie wiem ilu jest chętnych, ale trzeba zdobyć minimum 20/30 punktów z oceny teczki żeby przejść dalej. Moim głównym celem jest grafika komputerowa, ale na nią rekrutacja jest później
Ostatnio zmieniony przez Noku (14-07-2022 o 17h02)
Na jakie studia próbujesz się dostać i czy jest dużo chętnych na jedno miejsce?
/Na moje akurat bardzo łatwo. Był egzamin z rysunku, ale z tego, co wiem, to dostali się wszyscy. Moja uczelnia jest niewielka, więc im więcej studentów mają, tym lepiej dla nich
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (14-07-2022 o 20h09)
Ciężko było się dostać na twoje studia?
Najbardziej pamiętam osoby jeszcze z SFa i chyba za nimi czuję największą nostalgię. Ale nie byłbym w stanie wszystkich wymienić, a głupio byłoby mi kogoś pominąć xd Pamiętanie nicków to nie jest moja mocna strona.
Ostatnio zmieniony przez Noku (14-07-2022 o 22h50)
A Ty, uczysz się/studiujesz/pracujesz? Jeśli któraś z odpowiedzi jest twierdząca, to czy opowiesz trochę o tym, czym się aktualnie w życiu zajmujesz?
/Jeśli jest coś, co mnie stresuje, na przykład oczekiwanie na coś to po prostu w głowie się uspokajam, odrywam swoje myśli bądź przygotowuję się na to, co ma nadejść, aby nie dać się zaskoczyć A jeśli stresuję się przez coś, co i tak muszę zrobić i jest to zależne ode mnie, to biorę byka za rogi i robię to od razu, nie pozwalając stresowi trawić dłużej mojego zdrowia psychicznego
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (15-07-2022 o 11h25)
Jak radzisz sobie ze stresem?
Że jest kochanym, miłym, troskliwym człowiekiem. Że dba o swoją załogę i że ma w sobie trochę (dużo) szaleństwa. Jest bardzo sympatyczny i zabawny
Ostatnio zmieniony przez Noku (15-07-2022 o 12h59)
Co lubisz w postaci Kapitana Bonneta?
Pomijając spożywkę? Słuchawki dla lubego. Ma tendencję do ich niszczenia.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (15-07-2022 o 10h47)
Jaki był twój ostatni zakup?
// Nie korzystam z słuchawek
Ostatnio zmieniony przez Cuks (15-07-2022 o 11h12)
Jakie zwykle nosisz słuchawki?
Z reguły długo mi służą w ogóle często noszę/ używam rzeczy, póki się dokumentnie nie rozpadają XD
Ostatnio zmieniony przez Anatea (15-07-2022 o 11h28)
A czy Ty masz tendencję do niszczenia różnych rzeczy codziennego użytku, czy może jednak podchodzisz do nich z większym szacunkiem i służą Ci długie lata?
/Wielu rzeczy, jak na przykład kosmetyków do makijażu i higieny Ale codziennie korzystam też z Duolingo, biorę codziennie swoje krople z passiflory, codziennie używam również laptopa, ponieważ z nim związana jest moja praca
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (15-07-2022 o 11h43)
Ostatnio zmieniony przez truflogon (15-07-2022 o 13h14)