Anaaa, a powiesz ten żart o Biance? xD
/Zapewne Ci dorównam w tej konkurencji, bo sama też nigdy nie próbuję określać siebie jakoś konkretnie - mogę w tym przypadku mówić tylko i wyłącznie o tym, jak ja siebie widzę, ale czy faktycznie taka jestem dla ludzi z zewnątrz, to jedna wielka niewiadoma, ALE jestem prawie pewna, że nie xD
To, co mogę o sobie powiedzieć na pewno, to to, że nieustannie się zmieniam - walczę ze swoimi słabościami, przezwyciężam wstyd i mojego najgorszego wroga - bezpodstawne poczucie upokorzenia (czasem po prostu ciężko radzę sobie z krytyką). Aktualnie jestem w takiej sytuacji pomiędzy, większość ważnych spraw w moim życiu stoi pod znakiem zapytania, a ja należę do tych, co raczej czekają i patrzą co się stanie, aniżeli spróbują zmienić bieg zdarzeń (choć oczywiście podejmuję pewne kroki w stronę lepszego jutra, na przykład rozpoczęcie swojej pierwszej poważnej pracy na stanowisku architekta). Myślę, że z tego można wyczytać, że mam swoje ambicje, siłę do spełniania ich i sięgania po to, co najlepsze, a przy okazji jestem osobą bardzo milusińską, mam w sobie tonę miłości dla najbliższych i bliskość ukochanego człowieka jest jak woda dla roślin
Zaliczmy to jako trzy zdania :DDD
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (08-06-2022 o 13h28)