W jakiej drogerii najczęściej robisz zakupy kosmetyczne?
/Orzeszki ziemne lub chipsy, a sezonowo truskawki ze śmietaną i cukrem!
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (10-06-2022 o 12h52)
Strony : 1 ... 1146 1147 1148 1149 1150 ... 1527
W jakiej drogerii najczęściej robisz zakupy kosmetyczne?
/Orzeszki ziemne lub chipsy, a sezonowo truskawki ze śmietaną i cukrem!
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (10-06-2022 o 12h52)
Jaka jest twoja ulubiona szybka przekąska?
// Pffff, pedagogika? A w życiu xD Pojęcia bladego nie mam, gdzie mogłabym pracować, naprawdę. Wiem tylko, że mam talent do języków i lubię czytać książki :')
Ostatnio zmieniony przez Cuks (10-06-2022 o 14h16)
Pozwól, że jeszcze trochę pomęczę Cię w kwestiach zawodowych
Jakbyś miała podjąć pracę w jakimkolwiek zawodzie niezwiązanym z językoznawstwem czy pedagogiką, to co by to było? i dlaczego?
/Teraz to w sumie nic mnie nie drażni. Kiedyś, jak było tu więcej osób to drażniło mnie podejście pewnych osób do bycia tutaj, takie jakieś na granicy chamstwa odzywki - wyobrażałam sobie tych ludzi jako takich frustratów życiowych, którzy wchodzą na eldę, żeby komuś jakoś dopiec i zacierają rączki przy wysłaniu wiadomości hahaha
Po drugie czasem osty za nic. Szczerze powiedziawszy, wolę, jak atmosfera na forum jest miła, przyjemna, wręcz rodzinna, niż jakaś taka napięta i "uważaj na każde słowo, bo musi być poprawnie politycznie". Bądźmy ludźmi pls.
Trzeciego punktu brak
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (10-06-2022 o 14h04)
Co najbardziej Cię drażni na forum Eldaryii? Wymień przynajmniej jedną rzecz, a tak najlepiej to 3 XDDD Edit: no jak dla mnie, to właśnie opisałaś jak wygląda teraz forum. Nie wiem jak było wcześniej, ale teraz też nie jest fajnie. No przynajmniej moim zdaniem. Jak czujesz się tu dobrze, to super dla Ciebie XD
@down Na dziś planuję wyjście wieczorem do baru ze znajomymi z pracy, ale muszę wrócić koło północy do domu, bo jutro o 10:00 mam online egzamin ustny z prawa mediów :|
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (10-06-2022 o 14h14)
Jakie masz plany na dziś?
@up Wcześniej było toksycznie, teraz może czasami wieje nudą, ale przynajmniej nie ma głupich dram
/Mam ciemny brąz.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (10-06-2022 o 14h44)
Jaki masz kolor włosów w prawdziwym życiu?
@down To ilustracja z Erykiem z SF z odc 13 LoveLife.
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (10-06-2022 o 14h17)
Kiedyś poleciłam Flower "Ukochane równanie profesora". Przeczytałaś? Jeśli tak, to jak oceniasz? :> Tylko szczerze proszę u , u
/ OwO Po tym, jak minęło trochę czasu, odkąd ją przeczytałam, doszłam do wniosku, że to raczej prosta opowieść bez drugiego dna, ale i tak jest bardzo miła i dobrze napisana, więc mam nadzieję, że ci się spodoba :>
// Nie i nie. Najbardziej lubię kotki, a szczury i koty w jednym domu to nie najlepszy pomysł ~ v ~
Ostatnio zmieniony przez Cuks (10-06-2022 o 14h28)
Masz w domu prawdziwe szczury? Jeśli nie, to chciałabyś mieć?
@down Nie mam i nie chcę żadnych. Tak samo kolczyki. Nie mam nawet tych podstawowych XD
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (10-06-2022 o 14h27)
Posiadasz jakieś tatuaże? Jakie, jeśli tak, lub jakie chciałabyś mieć, jeśli nie?
A nie wiem nawet kiedy cie nie bylo bo ja sama bardzo rzadko bywam na forum XD ale wydaje mi sie ze nic ciekawego sie nie dzialo, forum jest teraz raczej spokojne i troche przymiera.
Ostatnio zmieniony przez Flower (10-06-2022 o 14h31)
Hejka Flower, dawaj czy od czasu mojego "zniknięcia" coś się działo na forum?
//???
Nie jadłam.
Ostatnio zmieniony przez Fillia (10-06-2022 o 14h33)
Jadłaś kiedyś pomidorową z naleśnikami zamiast makaronu? Czyli smażysz sobie naleśniki na słono i później dajesz na nie serek typu almette z ziołami np. Zawijasz w rulon i kroisz na takie kwadraciki, dajesz na talerz i zalewasz pomidorową. Jeśli nie jadłaś, to polecam XD
@down Na tą chwile nic mi nie przychodzi do głowy, ale kiedyś widziałam jak jakiś youtuber próbował pizzy z bitą śmietaną, więc zamówiłam sobie margharite, kupiłam bitą śmietanę i to było całkiem spoko XD
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (10-06-2022 o 14h34)
Czy znasz w prawdziwym życiu kogoś z tego forum?
@down Po prostu wystarczy wejść w wątek Fanklubu Lanca i sobie co nieco poczytać xD Poza tym jakaś taka dziwna atmosfera tu panuje, że aż się odechciewa wchodzić. Forum SF jest bardziej na luzie
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (10-06-2022 o 14h44)
Co musisz z siebie wyrzucić w kwestii forum? Śmiało, nie wstydź się, co się stało? xD
// Z okazji zdania matury i ogromu wolnego czasu postanowiłam dołączyć do prestiżowego klubu ludzi, którzy przeczytali "Ulissesa". Takie mocne 3/10 jak dla mnie xD Książka byłaby fenomenalna, gdyby była trzy razy krótsza, ale tak jak jest teraz, to tylko jakieś pitu, pitu, pitu i tylko gdzieniegdzie coś sensownego. Zabawa formą jest jak najbardziej na plus, ale jednak co za dużo, to niezdrowo ~ v ~
W końcu się zmęczyłam i teraz w przerwie od "Ulissesa" czytam "Zatracenie" Osamu Dazaia. Fantastyczne.
Ostatnio zmieniony przez Cuks (10-06-2022 o 14h47)
Co dziś będziesz jeść na obiad?
@down Tak się składa, że moja koleżanka zrobiła kiedyś mój starter pack na discordzie XD (ale musiałam co nieco zacenzurować)
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (10-06-2022 o 15h20)
A twój???
// Niee, nie sądzę.
Ostatnio zmieniony przez Cuks (10-06-2022 o 15h20)
Czy w czymkolwiek podążasz za panującą modą? Masz może "modną" fryzurę, brwi namalowane tak, jak przystało na dzisiejsze standardy, a może ubiór, który często przewija się w katalogach?
/Nie, to nie dla mnie
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (10-06-2022 o 15h43)
Korzystasz z discorda?
@down XDDD Nie wiem jak mam odpowiedzieć na to pytanie XDDDDDDDDDDDD
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (10-06-2022 o 15h24)
Co trzeba zrobić, aby zdobyć odpowiednio dorodne ziarenko ryżu?
/ Może zapytaj pana Junga
// Nie, siedzę w domu.
Ostatnio zmieniony przez Cuks (10-06-2022 o 15h26)
Wychodzisz gdzieś dziś wieczorem?
@down Za to, że jest drugim cold daddym w moim życiu (ɔ◔‿◔)ɔ ♥
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (10-06-2022 o 15h27)
Za co lubisz Lance'a?
// Siedzenie w domu będzie kontynuowane.
Ostatnio zmieniony przez Cuks (10-06-2022 o 15h36)
A jutro gdzieś wychodzisz, czy też siedzisz w domu?
@down Nie lubię. Po prostu mnie denerwują, są głośne i nie lubię przebywać w ich towarzystwie.
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (10-06-2022 o 15h40)