Gdybyś nie miała możliwości zostania architektem, co byś dzisiaj robiła?
// Moje włosy zmieniają się razem ze mną. Dwa lata temu wygoliłam oba boki i przeniosłam przedziałek ze środka na lewą stronę. Później obcięłam włosy na krótko i zapuściłam jeden bok (krótkich włosów nie zwiążę w kucyka, więc i tak nie było go widać). Aktualnie natomiast oba wygolone boki odeszły w zapomnienie i wyglądam bardziej standardowo, ale i tak myślę, że krótkie włosy i grzywka na bok troszkę się wyróżniają pośród najpopularniejszych długich, prostych włosów z przedziałkiem po środku, zwłaszcza, że po umyciu suszę je tak, żeby końcówki zakręcały się do wewnątrz. Swoją drogą, widzę, że są takie osoby, którym się wydaje, że jak się obetną na krótko, to już będą wyglądały super i trochę bardziej charakterystycznie i dbają o krótkie włosy tak samo, jak o długie, a to nie jest klucz do sukcesu - później końcówki wywijają im się na wszystkie strony i średnio to wygląda, bo nie wiedzą, że krótkie włosy trzeba manualnie układać, żeby wyglądały szałowo. Ale to tylko taka dygresja. Moją aktualną fryzurę mogę uczesać tylko w jeden sposób przez to, że jest obcięta spejalnie pod przedziałek na boku (znaczy, mogłabym jeszcze zawinąć końcówki na zewnątrz, ale nie kręci mnie to), także nie dam ci listy moich top 10 ulubionych fryzur, ale mogę powiedzieć, że zależy mi po prostu na tym, żeby moje włosy nie wyglądały nudno jak flaki z olejem :>
Ostatnio zmieniony przez Cuks (08-06-2022 o 10h29)