Gwiazdka. Na Mikołajki nic nie dostaję! Haha, no i to w sumie żadne święto :v No i dostajemy na Gwiazdkę event od eldaryi <3
Balsam do ciała czy olejek?

Strony : 1 ... 17 18 19 20 21 ... 129
Gwiazdka. Na Mikołajki nic nie dostaję! Haha, no i to w sumie żadne święto :v No i dostajemy na Gwiazdkę event od eldaryi <3
Balsam do ciała czy olejek?
Nigdy nie używałam olejków na ciało, więc wybiorę balsam.
Android czy iOS
Jasne, że tak, drzemki to samo dobro :D
Lody z bakaliami czy bez?
Ostatnio zmieniony przez Qoona (06-10-2021 o 18h01)
Bez, nie lubię bakalii
Mżawka czy mgła?
Ależ mnie tym pytaniem wprowadziłaś w halloweenowo-jesienny nastrój, uwielbiam taką pogodę!
Both, ale wybiorę mżawkę.
Odlotowe agentki czy atomówki?
"Odlotowe agentki" zawsze lubiłam je bardziej :D
Kalendarz ścienny czy zeszytowy?
Zeszytowy bo mogę go mieć zawsze przy sobie Chociaż ostatnio nie korzystam z żadnego :_:
Róże czy tulipany?
Wiadomix, że róże, a przynajmniej wydaje mi się, że większość ludzi lubi róże i ja należę do tych ludzi.
Futro czy łuski?
Łuski. Rzadziej spotykam łuskowatych pupili, więc wybieram właśnie ich.
Kawa z ekspresu czy rozpuszczalna?
Ostatnimi czasy piję tylko z ekspresu więc wybieram ekspres :D
Praca na pierwsze czy drugie zmiany?
Zdecydowanie na pierwszą, możliwie jak najwcześniej. Inaczej życie rodzinne by mi się posypało XD
Prace plastyczne czy z zakresu literatury?
Z literatury. Jako osoba pisząca nie mogę wybrać inaczej.
Farby czy pastele?
(Ucieczka) XD To w sumie trudne. Trochę rysuję, tatuuję... ale bardzo nie lubię mieć brudnych rąk od różnych mediów. Wyjątek stanowi węgiel
Wybieram farby, bo jednak narzędzie w postaci pędzla zmniejsza ryzyko brudnych łap.
Z tekstów pisanych: fantastyka czy horror?
W zasadzie fantastyka dzieli się na sci-fi, fantasy i horror, więc wybieram fantastykę, bo mam wszystko w jednym.
Pomidor w sałatce czy zwyczajnie na kanapce?
Oba, pomidor wszędzie jest u mnie mile widziany, ale dzisiaj bardziej bym wybrała w sałatce.
Jest taka fajna sałatka typu cezar z frogshop i bym ją teraz zjadła.
Mydło w płynie (skurczysynie) czy w kostce?
Najczęściej wybieram szare antyalergiczne mydło w kostce. Biały jeleń? Często dodatkowo rozrabiam je z wodą.
Długopis z czarnym tuszem czy niebieskim?
Czarny, podczas wykładów najczęściej rysuję w zeszycie i lubię rysunki czarnym tuszem.
Te takie cienkie długopisy w gwiazdki czy grubsze?
Ostatnio cały czas używam cienkich, więc cienkie.
Ogon czy skrzydła (jako element z eldkowych ciuszków)?
Z eldkowych to ogon. Lepiej się czuję w ogoniastych stylizacjach i rzadko kiedy potrafię sklecić coś fajnego z użyciem skrzydeł.
No to pozostając przy eldkowej garderobie: naturalne czy nienaturalne kolory włosów?
Biorąc pod uwagę to, że moja Gardzia często ma fioletowe lub czerwone włosy, to nienaturalne kolory
Idąc dalej tym tropem...
Spring Faery czy Summer Faery?
Spring Feary, przynajmniej JESZCZE miała normalne recolory.
Nowy czy stary SYF?
Zdecydowanie stary. Bardziej mi się podobał wygląd naszej postaci i jakieś takie lepsze ciuchy wtedy były.
Fryzura z grzywką czy bez?
Bez, simply nie lubię grzywek.
Ranek czy wieczór?
Kiedyś wolałam poranki, bo miałam cały dzień przed sobą, ale obecnie wybieram wieczór, bo każdy już jest zajęty sobą, w domu wreszcie cicho, mogę się spokojnie grzać swoim grzejniczkiem i w spokoju pisać lub się uczyć.
Marchewka na surowo czy gotowana lub smażona?