Spacer. Mogę iść wszędzie, wejść wszędzie, a rowerem to tylko po ścieżce, bo boję się jeździć po normalnej ulicy xD
Szczotka czy grzebień?

Strony : 1 ... 15 16 17 18 19 ... 129
Spacer. Mogę iść wszędzie, wejść wszędzie, a rowerem to tylko po ścieżce, bo boję się jeździć po normalnej ulicy xD
Szczotka czy grzebień?
Szczotka, mam zbyt gęste włosy, żeby rozczesać się grzebieniem.
Szczoteczka do zębów tradycyjna czy elektryczna?
Tradycyjna, mam wrażenie, że mam większą kontrolę podczas mycia zębów, a poza tym nie muszę dodatkowo inwestować w ładowanie jej :>
Plecak we wzory czy bez wzorów?
Bez wzorów, wszystkie torby i plecaki jakie posiadam są po prostu czarne XD
Włosy proste czy faliste?
Faliste, bo mają większą objętość
Samochody - coupe czy sedan?
Chyba jednak bardziej podoba mi się sedan.
Paznokcie długie czy krótkie?
Krótkie, długie mi strasznie przeszkadzają przy wszystkich czynnościach.
Orki czy delfiny?
Delfiny! Niezaprzeczalnie!Toż to takie przyjazne urocze i cudowne zwierzęta!
Dżem czy miód?
Ostatnio zmieniony przez Myrida (02-10-2021 o 19h45)
Miód! Wyleczył mnie z alergii na pyłki traw, więc jestem mu to winna.
Ryż biały czy brązowy?
Reject crab return to monke.
Bycie małpą jest spoko, myślę że możemy zawracać bez żalu, a w kraby i tak by się nam nie udało znając życie :<
Robienie zdjęć czy filmów?
Ostatnio zmieniony przez Sylphe (03-10-2021 o 00h20)
Żółty, bo najbardziej lubię cheddar, chociaż biały też chętnie jem.
Koń czystej krwi arabskiej czy koń czystej krwi angielskiej?
To drugie, ładniejsze są.
Zjedzenie ośmiornicy czy rybę fugu?
Ośmiornicę już jadłam i była super, ryby fugu bałabym się zjeść, żeby się jednak nie przekręcić, więc wybieram ośmiornicę
Żabie udka czy ślimaki?
Oba brzmią smakowicie, ale chyba wybrałabym żabie udka, a przynajmniej tak na pierwszy strzał, bo ślimaków też chcę kiedyś spróbować!
Jednak dla osoby nieobeznanej z kuchnią francuską udka wydają się bezpieczniejsze.
No właśnie, kuchnia polska czy kuchnia francuska?
Pewnie rodzice by mnie za to ukatrupili, ale wybrałabym kuchnię francuską Jakoś niespecjalnie przepadam za polskimi daniami, a francuskie są niezwykle kuszące
Kiedyś widziałam w sklepie mrożone ślimaki, ale nie kupiłam, bo bałam się, że nie dam rady ich właściwie przyrządzić.
I trochę w temacie:
Język francuski czy hiszpański?
Muszę przyznać, że nie jestem fanką żadnego z tych języków, więc wybór będzie trudny Pod względem brzmieniowym chyba wybrałabym francuski, ale jeśli miałabym się jakiegoś uczyć, byłby to hiszpański ze względu na to, że w wielu miejscach na świecie bym się nim dogadała.
Zaznaczanie odpowiedzi w ankiecie zamkniętej: ptaszek czy krzyżyk?
Zawsze zaznaczam krzyżykiem
Papużka falista czy nimfa?
Nimfa! Są przesłodkie, mają cudne rumieńce i piękne fryzurki :3 Są jedyne w swoim rodzaju ^^
Pies - długa czy krótka sierść?
@Up Też wybrałabym nimfę. Lupus był najukochańszym ptaszkiem mojego życia. Odszedł niedawno i bardzo mi go brakuje.
//@Down Mam nadzieję.
I mam też nadzieję, że moje kochanie jest szczęśliwe
Dzięki za słowa otuchy :*
Lubię jedne i drugie psiaki, ale wybrałabym o krótkiej sierści, bo mniej byłoby przy nich "roboty" (a paradoksalnie chcę kota o długiej sierści ).
Motyl czy ćma?
Ostatnio zmieniony przez Nirez (03-10-2021 o 14h35)
@Nirez, papużka lata sobie teraz za tęczowym mostkiem <3
Wybieram motyla! Byłam w motylarni i oniemiałam na widok tylu przeróżnych, przepięknych gatunków. Ćmy też były, jednak to motyle przyciągnęły moją uwagę najmocniej.
Podróżować drogą lądową czy powietrzną?
Lądowa, nigdy jeszcze samolotem nie leciałam to nie wiem jak to jest.
Winyle czy płyty CD?
Płyty CD. Tamtych nie miałabym nawet na czym odtworzyć.
Niebieskie czy białe lampki choinkowe?