Po obróbce termicznej, kiedyś żułam surową marchewkę i żułam i żułam, przełknąć jej nie mogłam. Teraz bym dała radę, ale nie ciągnie mnie aż tak.
Złoto czy srebro?
theythemica
Strony : 1 ... 18 19 20 21 22 ... 128
Po obróbce termicznej, kiedyś żułam surową marchewkę i żułam i żułam, przełknąć jej nie mogłam. Teraz bym dała radę, ale nie ciągnie mnie aż tak.
Złoto czy srebro?
Srebro. Uwielbiam wszelką srebrną biżuterię. Złoto kojarzy mi się z dystyngowanymi starszymi paniami. Może dlatego, że u mnie w rodzinie te wszystkie stare ciotki i babcia zawsze aż się uginały od złota.
Muzyka na telefonie czy na komputerze?
Muzyka na telefonie. Jestem wtedy mobilna. Mogę wyjść na zewnątrz i słuchać muzyki na słuchawkach. Poza tym nie umiem usiedzieć w miejscu, jak fajny kawałek leci.
Sałatka grecka czy cezar?
Ostatnio zmieniony przez Lilnoir (09-10-2021 o 15h05)
Oczywiście, że cezar. Uwielbiam cezara! Pierwszy raz jadłam go w Holandii w wakacje lata temu jak pracowałam przy zakładaniu etykiet na opakowania przeróżnych sałatek (i mogliśmy sobie je kupować za pół ceny sklepowej) i od tej pory jest wysoko na mojej liście sałatkowej
Klimat halloweenowy czy andrzejkowy?
Halloweenowy. Andrzejki ostatni raz świętowałam w podstawówce Wiecie wróżby z wosku itd. Ale jednak Halloween to okazja do fajnego poprzebierania się i dobrej zabawy
Przebrania halloweenowe: straszne czy zabawne?
Oczywiście że straszne Dla mnie Halloween istnieje tylko w prawdziwie strasznym wydaniu
Usta pomalowane kolorową czy bezbarwną pomadką?
Bezbarwna. Na obecną porę roku moim ustom bardziej przydaje się ochrona i nawilżenie, a poza tym z kolorem to lubię poszaleć raczej na oczach.
Upalne lato czy mroźna zima?
Mroźna zima, jak jest zimno, to zawsze można się okryć metrową warstwą ubrań, ale od gorąca nie uciekniesz >.>
Soki owocowe czy warzywne?
Mroźna zima all the way, dawno nie było śniegu na moje urodziny, które są w grudniu.
edit z przyczyn technicznych: w sumie najbardziej lubię misz-masz np szpinak i kiwi, ale wybiorę owocowe
Makaron czy ryż?
Ostatnio zmieniony przez Nepente (09-10-2021 o 16h46)
Ryż, jem go rzadziej, ale dania z ryżem bardzo mi smakują :>
Błędy ortograficzne czy interpunkcyjne?
Interpunkcyjne, bo moje przecinki żyją własnym życiem i nie mogę ich upilnować
Okulary czy szkła kontaktowe?
Okulary, uważam, że jeśli są dobrze dobrane do twarzy, to bardzo ją upiększają, sama uwielbiam swoje ^^
Studia w kraju czy za granicą?
Brytyjski krótkowłosy. Wygląda niesamowicie i dostojnie. I te oczy są po prostu hipnotizing.
Orzech włoski czy laskowy?
Laskowy. Nie lubię aż tak bardzo orzechów włoskich.
Rolety czy żaluzje?
Ostatnio zmieniony przez Nirez (09-10-2021 o 21h34)
Zdecydowanie rolety.
Kakało czy gorąca czekolada?
Gorąca czekolada. Jest uzależniona od czekolady i kocham ją w każdej postaci.
Zeszyt w kratkę czy w linie?
Wygodniej mi się pisze w zeszycie w kratkę.
Kawa rozpuszczalna czy sypana?
Ostatnio zmieniony przez Saphira1 (09-10-2021 o 21h53)
Rozpuszczalna, nie cierpię jak mi pływają fusy w kawie.
Kropki czy paski?
Paski, uwielbiam paski. Zawsze chciałam mieć na sobie mnóstwo pasków, jak tygrys
Śledź w pomidorach czy w oleju?
W pomidorach. Zjem wszystko, co jest w sosie pomidorowym! :3 (oczywiście, jeśli będzie to jadalne, nie dajmy się zwariować )
WF w szkole - łączony czy rozdzielony na płcie?
Dzielenie na płcie to dysforia moment, ale uważam, że warto jakoś podzielić ludzi pod względem predyspozycji fizycznych, ponieważ najwydajniej ludzie się rozwijają w grupie o podobnym poziomie. Idealnie byłoby nie na płcie a może pod względem umiejętności, rozmiaru, wydolności, nie wiem, ale to X czy Y więc podzielony.
Jeden specjalny kubek czy z jakiegoś kompletu?
Jeden specjalny. W sumie mam kilka takich typu „jeden specjalny” . Mój ulubieniec to zielony kubek z M&M’s w którym pije wodę, kawę, herbatę, kompoty, soki itp. Komplety używam wyłącznie jak mam świąteczny obiad, czy inną uroczystość rodzinną.
Gra w klasy czy w gumę?
Gra w klasy. Często się w to bawiłyśmy z dziewczynami w dzieciństwie.
Grill czy ognisko (w sensie spotkania towarzyskiego i przyrządzania potraw)?
Ostatnio zmieniony przez Nirez (10-10-2021 o 21h50)
Ognisko. Siedzenie przy wspólnie rozpalonym ogniu jakoś łączy. Chociaż pieczone warzywa z grilla też mnie przekonują...
klaun czy magik?