Białe, bo są uniwersalne i ładnie się prezentują czy to w domu na choince, czy na zewnątrz.
Bieganie na bieżni czy w terenie?

Strony : 1 ... 16 17 18 19 20 ... 129
Białe, bo są uniwersalne i ładnie się prezentują czy to w domu na choince, czy na zewnątrz.
Bieganie na bieżni czy w terenie?
Nie mam mocnej opinii na ten temat, ale dzisiaj wybrałabym na bieżni.
Pepsi czy cola?
Cola, zdaje mi się, że ma mniej gazu i pepsi xD Przez co nie czuję jakbym piła posłodzone powietrze :v
Frytki chude czy grube?
Grube! Z KFC są na to dowodem ;D
Jeżdżenie tramwajem czy autobusem?
Autobusem, nigdy nie jechałam tramwajem.
Jazda autobusem czy rowerem?
Autobusem, nie cierpię jeździć rowerem.
Hot-dog francuski czy amerykański?
Francuski, po prostu dla odmiany. Zwykle nie mam okazji do takiego wyboru. XD
Jedna z kuchni wschodnich- czy zachodnich?
Zdecydowanie wschodnich, bo uwielbiam kuchnię japońską (i nie tylko)
Świnka morska czy chomik?
Hampter, uwielbiam chomiczki
Kawa ziarnista czy rozpuszczalna?
Rozpuszczalna, nie lubię jak mi fusy pływają.
Moskwa czy Petersburg?
Cóż nie znam, tych miast zbytnio. Ale, że stolica to wybiorę Moskwe.
Raz dwa trzy baba jaga patrzy czy ciuciubabka?
Raz, dwa, trzy, baba jaga patrzy, znacznie mniej biegania xD
Jogurty tradycyjne czy pitne?
Tradycyjny, bo lubię je jeść z dodatkami np. granolą, płatkami. Poza tym wolę gęste jogurty.
Kolory pastelowe czy neonowe?
Ostatnio polubiłam spokojne, pastelowe odcienie. Jakoś tak milej mi się na nie patrzy i wywołują u mnie ciepłe uczucia.
Kurtka czy płaszcz?
Płaszcz, uwielbiam ich wygląd ^^
Lody czy sorbety?
Wybieram lody, jem je po prostu częściej. Aczkolwiek jeśli będziecie kiedyś w salonie Grycana to polecam wziąć 1 gałkę lodów o smaku białej czekolady i 1 gałkę sorbetu z czarnej porzeczki. Mistrzostwo!!
FB czy Twitter?
/ Grycan to klasa uwu
Facebook, bo tylko tam mam konto. Podobno Twitter jest znacznie lepszy, ale nie zależy mi na tyle żeby się o tym przekonywać.
Disney czy Pixar?
PIXAR!
Oglądałam produkcje i Disneyowskie, i Pixarowskie, ale szczerze mówiąc, te drugie przemawiają do mnie o wiele mocniej. Lepiej pamiętam te bajki, są o wszystkim, opowiadają mega ciekawe historie i ahh, Dawno temu w trawie, Potwory i Spółka... Narobiłaś mi ochoty! ;D
Disneyowscy protagoniści czy antagoniści?
Antagoniści, wybrałabym ich niemal w każdym przypadku. To często bardziej barwne postacie od "herosów".
Kalendarz osobisty- tradycyjny czy w apce?
Tradycyjny w formie książkowej, żebym mogła prowadzić przez kolejny rok swój dziennik
Porzeczki czerwone czy czarne?
Porzeczki czerwone łatwiej mi się zawsze zbierało.
Kakao czy mleko z miodem?
Raczej kakao? Choć nie jestem jakąś jego wielką fanką, to mleka z miodem chyba nigdy nie próbowałam
Android czy IOS?
Zawsze miałam Androida i pewnie tak już zostanie, więc Android.
Samsung czy Huawei (jeśli mówimy o smartfonach)?
Ostatnio zmieniony przez Nirez (06-10-2021 o 10h35)
Mam Samsunga (od zawsze w sumie, po prostu zmieniam na nowszy model), mój chłopak ma Huaweia i ma on go już bardzo długo, a dalej jest żyleta. Aparat ma świetny, choć mój niby miał być lepszy xD
Więc sercem za Samsungiem, głową za Huaweiem XD
Zajęcia zdalne czy stacjonarne?
Zdecydowanie stacjonarne, mimo że traci się czas na dojazdy. Jednak ma się bezpośredni kontakt z ludźmi i jest po prostu o wiele fajniej.
Mikołajki czy Gwiazdka?