Ciepłe. Poprawiają mi nastrój i ogólnie ja cała jestem raczej w ciepłych barwach, więc wszystko co do mnie pasuje jest właśnie w takich.
Jazda na rolkach czy na łyżwach?

Strony : 1 ... 13 14 15 16 17 ... 129
Ciepłe. Poprawiają mi nastrój i ogólnie ja cała jestem raczej w ciepłych barwach, więc wszystko co do mnie pasuje jest właśnie w takich.
Jazda na rolkach czy na łyżwach?
Na łyżwach, lubię ten klimat, lubię jazdę figurową i zimno.
Mleko 1,5% czy 3,2%?
Czy będzie go dziwne jak powiem, że nie widzę różnicy w procentach na mleku? XD Ale niech będzie, że 1,5%, bo takie przeważnie mam w domu.
Rower czy hulajnoga?
Ostatnio zmieniony przez Faren (28-09-2021 o 05h54)
Hulajnoga, zawsze pół-żartem, pół-serio powtarzam, że boję się rowerów xD
Skalmar czy pan Krab?
Ze wszystkich postaci ze Spongeboba to Skalmar byłby moim spirit animal. XD
Karta czy gotówka?
Karta, wygodnie, szybko i czysto, plus w kasach samoobsługowych zwykle można tylko kartą, a to moje ulubione kasy.
Słonecznik czy orzechy nerkowca?
Jako że lubię orzechy wszelkiego rodzaju, to zdecydowanie orzechy nerkowca.
Czekolada mleczna czy gorzka?
Mleczna ale gorzką też nie pogardzę.
Wanna czy prysznic?
W tym momencie mam ochotę zrobić sobie domowe spa, więc zdecydowanie wanna. Trochę soli, jakaś bomba i mogę sobie leżeć i się zrelaksować :')
Mydło w płynie czy mydło w kostce?
W płynie. Jest wygodniejsze w obsłudze i mam wrażenie, że zapach dłużej utrzymuje się na dłoniach.
Polskie filmy czy polskie seriale?
Nie lubię ani jednego, ani drugiego, ale gdybym miała wybierać, to już wolę filmy. Te przynajmniej czasem oglądam
Śnieżna czy bezśnieżna zima?
I tak będzie zimno, więc niech już chociaż będzie ładnie Śnieżna.
Sylwester w domu czy na imprezie?
/to wtedy jest domówką ;p
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (29-09-2021 o 12h30)
A jeśli "impreza" jest w domu? xD Nie lubię wychodzić na wielkie wydarzenia, klubować i szaleć. Jestem domową kluską więc wolę posiedzieć w domu i pograć w planszówki w gronie znajomych.
Piccolo czy szampan?
Piccolo, jednak smak dzieciństwa zawsze wygrywa xD tylko na niego się czekało zawsze.
Słuchawki czy głośniki?
Głośniki, w komforcie własnego domku nie mam potrzeby używać słuchawek, a w przestrzeni publicznej nie słucham muzyki.
Przedmioty ścisłe czy humanistyczne?
Najlepiej oba, bo ten podział jest bezsensu. Ale jak trzeba wybrać to ścisłe, bo jest mniej zapamiętywania jednak
Ryby czy ptaki?
Ostatnio namiętnie gram w subnautickę, więc odpowiem, że ryby. Ogólnie to bardzo relaksujące oglądać je w naturalnym środowisku.
Frytki z ziemniaków czy batatów?
Ostatnio zmieniony przez Elentiya (29-09-2021 o 13h19)
Z batatów nigdy nie jadłam, więc żeby było bezpieczniej to odpowiem, że z ziemniaków, bo wiem, że te na pewno lubię
Ketchup pikantny czy łagodny?
Zdecydowanie łagodny, bo nie lubię pikantnych rzeczy.
Sucrette czy Gardienne?
Mimo wszystko Gardienne, bo nie jest do końca człowiekiem, a ja lubię różne magiczne istoty.
Kolorowy długopis czy zakreślacz do porządkowania notatek w zeszycie?
Kolorowy długopis, nie ufam zakreślaczom, czasem potrafią zrujnować całe notatki (np. rozpuścić tusz).
Rzęsy - przedłużone, zagęszczone u kosmetyczki czy po prostu pomalowane tuszem?
Jako że raczej stawiam na naturalność w swoim wyglądzie (taak, wiem, że moje farbowane, kolorowe włosy bardzo to potwierdzają ), to rzęsy tylko muśnięte tuszem.
Kurtka czy płaszczyk?
Kurtka. Eleganckie płaszcze nie leżą w mojej estetyce z racji, że umiłowałam sobie styl grunge'owy i pochodne.
Płaska podeszwa czy obcasy?
Płaska, jeśli chodzi o buty, to wygoda u mnie zawsze na pierwszym miejscu.
Zapiekanka czy drożdżówka?
Ohhh, zapiekanka. Z czymkolwiek. Uwielbiam zapiekanki, mogłabym je jeść codziennie
Umywalka nablatowa czy wpuszczona w blat w łazience?