Włosów w tym kolorze, wyglądają obłędnie i najchętniej przygarnęłabym każdą wersję kolorystyczną.
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
Strony : 1 ... 61 62 63 64 65 ... 147
Włosów w tym kolorze, wyglądają obłędnie i najchętniej przygarnęłabym każdą wersję kolorystyczną.
Pomysłu na stylizację! Już wiesz że mnie urzekła jak tylko ją zobaczyłam, chciałabym mieć takie pomysły jak ty :D
Tych dzwonków!
Byłam głupia, że tych itemków nie doceniłam i ich nie kupiłam :/
/@Down hahahaha, przychodź do budynku i będę liczyć stoperem, jak długo wytrzymasz :D
Ostatnio zmieniony przez Fillia (22-01-2022 o 14h43)
Tak ogólnie to zazdroszczę Ci całej postaci, bo wygląda fenomenalnie A w szczególności zazdroszczę Ci tego, jak skomponowałaś jej twarz, wygląda zarazem przerażająco (pobiłabym rekord świata w sprincie, gdybym się na nią nadziała w tym opuszczonym budynku), a jednocześnie przepięknie <3
Zazdroszczę tych zawijających się rogów, fajne są *o*
Zazdroszczę maski w tym delikatnym kolorze, nadaje Twojej postaci lekkości, ale specjalnie się nie wyróżnia i nie przytłacza.
Wiesz czego jeszcze zazdroszczę? Tych piór!
Okazało się, że jednak nie mam ich w swojej garderobie TvT
Zazdroszczę re-coloru bluzki z odcinka, chyba pora zrobić napad na butik.
zazdroszczę chowańca słodziaczka !
Zazdroszczę karnacji z czerwonymi oczami, mam tylko z pomarańczowymi, ale czerwone prezentują się naprawdę mrocznie!
Tej lampy kwiatowej!
To następny element, który w ogóle nie doceniłam i nie mam :(
Kiecki z balkonikiem, był to jedyny element z tego stroju, który przykuł moją uwagę, ale szkoda było mi wydawać pieniądze tylko na nią..
Spódniczki, chyba pora ruszyć alchemię.
zadroszczę utopijności stylizacji, wygląda bardzo przyjemnie, tak, że aż mam ochotę wejść w ekran i wypic hebratke z twoja gardzią.
Ostatnio zmieniony przez Allarah (23-01-2022 o 08h33)
Kompozycji elementów na głowie. Wygląda naprawdę ciekawie. Karnacja tylko ją podkreśla, interesujące połączenie
Zazdroszczę Ci tego jak pięknie dobrałaś czernie, czerwienie i szarości tworząc postać, która sprawia wrażenie zdjęcia w kolorze (czerwone elementy) i obrazu czarno-białego (elementy szare i czarne).
Kwiatka w tym kolorze, lubię te badylki i najchętniej przygarnęłabym każdy.
twarzy strażniczki, cudnie się prezentuje, ma ciekawy wyraz ;3
te różki nie jestem pewna czy je mam a wyglądają super
Pomysłu na tę karnację. Uważam, że jest bardzo efektowna, ale ciężko mi wyjść z rutyny używanej zwykle wersji.
Zazdroszczę całej tej złotej ornamentacji na Gardzi, fantastycznie to wygląda! :0
Zazdroszczę tych butów w kolorze cielistym, ja mam tylko złote i srebrne. Mam nadzieję, że będą na walentynkowej mapce.
Zazdroszczę niebieskiej pelerynki QoC, bardzo ładny itemek i chciałabym ją w wielu kolorach, ale niestety nie rzucili jej na mapkę.