Użycia uszu!
Raz je użyłam i koniec, jakoś ciągle o nich zapominam xD
Ostatnio zmieniony przez Fillia (26-01-2022 o 23h17)
Strony : 1 ... 63 64 65 66 67 ... 147
Użycia uszu!
Raz je użyłam i koniec, jakoś ciągle o nich zapominam xD
Ostatnio zmieniony przez Fillia (26-01-2022 o 23h17)
Zazdroszczę stroju Whanabe, cudowny jest > , <
Stylizacji w jasnych kolorach. Ja gdy robię takowe albo musi być przesyt i milion warstw, albo czegoś mi ciągle brakuje. Może przez to, że tak mnie warstwowo męczą raczej z nich rezygnuję.
Zazdroszczę użycia tych włosów. Osobiście dla mnie wyglądają okropnie i w sumie od razu jak je dostałam, to schowałam je na strych, a u Ciebie wyglądają bardzo fajnie c:
Zazdroszczę tego jak pięknie połączyłaś róż z czernią, tworząc taką cudowną stylizację <3
Użycia zielonych rogów. Chyba jedyna deklinacja jakiej nie kupiłam, bo nie miałam pojęcia, że można to tak bajecznie wykorzystać!
Użycia tych włosów! Podobają mi się ale miałam je na Gardzi chyba tylko raz lub dwa bo jakoś ciężko mi z nimi stworzyć coś sensownego :_:
Efektu połączenia sukienki z bielizną; komponują się fantastycznie. Aż żałuję, że na to nie wpadłam nigdy wcześniej.
zazdroszczę tego, jak świetnie zbalansowałaś kolory w stylizacji. uważam, że balans pomiędzy światłem a cieniem jest u ciebie idealny.
Skrzydeł!
Nie zrobiłam wtedy doładowania i zaczynam żałować tego.
rękawów są bardzo ładne
Ostatnio zmieniony przez Lythan (27-01-2022 o 13h13)
Tak w zasadzie to zazdroszczę całej stylizacji Twoja postać wygląda w niej jak kosmitka, ale taka, którą bym chętnie poznała ^^ Coś pięknego <3
Tła! Nie robię odcinków więc go mieć nie będę, a jest prześliczne ;-;
Szafirowej sukienki SF, niestety ten kolor mi nie dropnął, a bardzo ładne się prezentuje.
Chowańca, a co! To chyba okanya, prawda? Tak to się nazywało, z tego, co pamiętam... Gdybym była kolekcjonerem chowańców (a ja jestem niestety albo stety, sknera, pod ich kątem!), to bym ją miała. Cudo. ♥
Stworzenia tak cudownej korony! Wygląda na wiele warstw, ale najbardziej zachwyca mnie połączenie kolorystyczne. Na takie kolorki nigdy bym nie wpadła!
Tła!
Strasznie ślicznie wygląda z paroma stylizacji.
Zazdroszczę ci bolerka. Nie doceniłam go bo wydawało mi się że było zbyt "ciężkie" jak na moją koncepcję Gard, a potem dropło mi jedno i to w takim kolorze że totalnie nie użyję, a szkoda bo całkiem ciekawe rzeczy można z nim porobić :_:
Zazdroszczę też uszek w tym kolorze, uszka w każdym kolorze by mi się przydały. :3
Kolczyków!
Nie potrafię ich w ogóle użyć, a śliczne są.
Zazdroszczę tła, pasowałoby mi do kilku stylizacji.
Kurczę, kolejny raz już dzisiaj, jak ktoś mnie zachwycił swoim wykorzystaniem kiecy, ale: nie wiem do końca, jakiego itemu użyłaś przy tworzeniu rękawów - ale właśnie ich zazdroszczę. Jestem prawie pewna, że go nie posiadam. :x
Zazdroszczę skrzydeł, są super bardzo by mi się przydały ale niestety ich nie mam.
Zazdroszczę Ci ciemnej wersji fiolki. Poskąpiłam na nią, a ten kolor wiele razy by mi się przydał.