Korony
mam za mało waluty do sakiewek a zestaw z legendarnej to cudo
( *_*) (•_• )
\ \ / /
| | | |
Żeby uratować fabułę 2 sezonu Beemoov musiałby napisać go od początku
Strony : 1 ... 60 61 62 63 64 ... 147
Korony
mam za mało waluty do sakiewek a zestaw z legendarnej to cudo
Smoczka, mi się nie chce mojego wykluwać.
Trójząb w tym kolorze to to, czego zazdroszczę. Przyznam, że zignorowałam ten item, wydawał mi się monotematyczny. Mimo wszystko, wygląda ciekawie i przykuwa wzrok.
Sukienki, szczególnie w tym kolorze, nie kupiłam żadnej, a wpadła mi tylko fioletowa.
Zazdroszczę ładnego użycia tych uszu- pisałam gdzieś wyżej, ale piercing chętnie przyjmę, za to problem z tymi długimi uszami... nie podchodzą mi kompletnie.
No i tego jaka jesteś bogata na Eldzie ja mam zero maany i raptem 18 zm...
zazdroszczę tego, jak użyłaś tej czerwonej zimowej sukienki (sorki zapomniałam jak się nazywa XD). nie pomyślałabym, że można ją użyć w mrocznym zestawieniu, w ogóle wydaje mi się trudnym w użyciu itemem, ale u ciebie wygląda cudnie, tak jak cała stylizacja z resztą!
Ostatnio zmieniony przez Yisynore (20-01-2022 o 12h20)
Zazdroszczę białej wersji tej sukienki, już mi niestety nie starczyło antycznych monet.
Wspaniałego ozdobnika, który jest już chyba integralny z Twoimi postami ^^ zazdroszczę, tak samo jak galerii pięknych prac. Te char sheet szczególnie zapadły mi w pamięć z "ostatnich" rzeczy
Zazdroszczę chowańca, stwierdziłam, że nie będę go brać z antycznego butiku, bo przecież jest na mapie i jakoś do tej pory nie mogę na niego trafić.
sukienki, piękna jest, a nawet nie wiedziałam, że ma taki odcień
Bardzo, ale to bardzo zazdroszczę Ci tych białych uszu. Uwielbiam różne uszy, rogi i inne zwierzęce atrybuty, a akurat tego itemu nie wzięłam w tym odcieniu. Mam jakiś fiolet, a bieli, której bym częściej używała ani śladu
Maski straży cienia!
Teraz ślepa ja dostrzegłam ją teraz, a kurde bym użyła na przyszłość do innych strojów.
Berła! Jest prześliczne i pewnie byłoby częścią jakiejś mojej stylizacji gdybym miała..
Użycia dzwoneczka mnie do niczego nie pasuje ;(
Użycia spódniczki!
Już parę razy starałam się jej użyć, ale nic z tego -____-
Tych włosów... konsekwentnie trzymam się moich dwóch czupryn max, ale ta wielokrotnie mnie kusiła. Ma sporo uroku i bardzo fajną formę...! Te również świetnie pasują do sukienki ^^
Ostatnio zmieniony przez Anatea (21-01-2022 o 06h42)
zazdroszczę czarnej fajki, nie wiem jakim cudem ją ominęłam, kiedy kupowałam stracone itemy...
Tej wersji sukni! To w ogóle dość niedoceniany przedmiot, może dlatego że dominuje stylizacje. Ty dodatkowo potrafisz zrobić z tym coś naprawdę ciekawego. Milo się na to patrzy ^^
motylki !!! ja nie jestem pewna czy je mam.
Tej animowanej rękawicy!
Użyłabym razem z jednym itemkiem, który by się idealnie uzupełniał...