Kapelusza!
Prezentuje się naprawdę elegancko i dodaje takiego "szaleńczego" charakteru (;
Strony : 1 ... 44 45 46 47 48 ... 147
Oczu!
Żałuję, że nie zdecydowałam się ich kupić.
pasa w tym kolorze... Ma naprawdę dobre kolorki, wygląda świetnie w tej stylizacji.
Nie pomyślałam by go kupić
Tła! Pierwszy raz je widzę, jest mega klimatyczne wow
Płaszcza, jest taki duży i puchaty. Postać wygląda dla mnie w nim uroczo. Trochę jakby była z jakiegoś anime.
Zazdroszczę użycia tej sukienki, ja nie mam niestety na nią pomysłu a u ciebie wygląda to naprawdę super
Stylizacji!
Fajne nawiazanie do roszpunki, propsuje za kreatywność.
Bardzo zazdroszczę spódnicy! Jest przepiękna i chętnie bym ją używała do swoich stylizacji, a szkoda, bo jej nie mam. Czy dobrze widzę nawiązanie do Wandy z marvela? :v
Sukienki ze stroju z doładowania bo jest naprawdę śliczna <3
I znowu widze tu tło godne pozazdroszczenia ;3; Uwielbiam je, jest piękne, szczegółowe, ale nie przesadzone; no i bardzo w klimacie świąt! Smutek, że nie udało mi się go zdobyć
Ostatnio zmieniony przez Agami (09-12-2021 o 20h26)
Tego płaszcza...! Zupełnie szczerze, nie kojarzę nawet z jakiego jest zestawu. Dominuje stylizacje, ale naprawdę pięknie. Podoba mi się i jego format i zdobienia.
Zazdroszczę Ci tej bluzki/sweterka. Jest świetna/y, a ja nie mam ani jednej sztuki. To chyba jakiś zimowy zestaw, więc będzie trzeba zapolować podczas eventu
Zazdroszczę tego jak lekko i zwiewnie wygląda Twoja postać, jakby unosiła się łagodnie nad tą śnieżną krainą Ślicznie to wygląda <3
Zazdroszczę leśnej plecionki, nie doceniłam tego elementu i nie mam żadnej wersji kolorystycznej, a ta srebrna prezentuje się wyjątkowo ładnie.
Złamanych serduszek bo o ile pamiętam to były dostępne w stroju za doładowanie, których nie posiadam :<
Zazdroszczę tła, mnie do niczego nie pasuje,a u ciebie Gardzia wygląda jakby była częścią tej ilustracji.
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (10-12-2021 o 23h56)
Kwiatków!
Na ten czas bezskutecznie poluje na targu moją wersje kolorystyczną TvT
Zazdroszczę tła, ponieważ prezentuje się naprawdę ciekawie i nie przypominam sobie, żebym je gdzieś wcześniej u kogoś widziała.
Zazdroszczę chmurki pod stopami, może kiedys się ruszę, żeby zrobić ją w alchemii.