Zazdroszczę tej malutkiej torebki, której w ogóle nie kojarzę, a wygląda genialnie Może kiedyś dam radę ją gdzieś upolować, bo pasuje do wielu stylizacji.

Strony : 1 ... 45 46 47 48 49 ... 148
Zazdroszczę tej malutkiej torebki, której w ogóle nie kojarzę, a wygląda genialnie Może kiedyś dam radę ją gdzieś upolować, bo pasuje do wielu stylizacji.
Tła!
Bardzo ładna jest, a nie posiadam jej w swojej garderobie.
Najlepsze skrzydła na Eldce. Żałuje, że wtedy nie skusiłam się na doładowanie
Łaał, świetna stylizacja! Zazdroszczę takiej dostojnej Gardzi oraz wykorzystania czerwonych piegów na tak bladej karnacji. Bardzo trudno jest sprawić, żeby wyglądało to dobrze, a tobie jakimś cudem się udało!
// Mikołaj będzie zmuszony zamienić się miejscami z elfami i to on będzie harował cały dzień w fabryce zabawek, podczas kiedy one będą siedziały przy kominku i czytały listy :{
Ostatnio zmieniony przez Qoona (11-12-2021 o 17h18)
Świetna to za mało powiedziane, ta sygnatura teraz jest poza jakąkolwiek skalą śweitności. Qoona powiedz jaka kara czeka Mikołaja gdy to elfy wygrają
Ostatnio zmieniony przez Lythan (11-12-2021 o 17h16)
Skarpetek!
Do jednej stylizacji by mi sie przydała, a kurcze muszę poczekać.
Bluzki, mam tylko niebieską, a ostatnio odkryłam, że to dość przydatny item.
Zazdro topu, bo jest w perfekcyjnej czerwieni!
Ostatnio zmieniony przez Lythan (11-12-2021 o 23h26)
Sygnaturki!
Uwielbiam gościa i powoduje odrazu banan na mojej twarzy! Pomysłowa jest ona.
Zazdroszczę dopasowania twarzy Gardzi do stroju. Świetnie się to komponuje. Stylizacja jest bardzo udana.
rąk Gardzi. Cała stylizacja wyszła pięknie, ale ręce genialnie
Ogólnie zazdroszczę całej stylki, bo jest przepiękna, ale w szczególności zazdroszczę tej laski, świetny świąteczny akcent, o którym nie pomyślałam przeglądając Antyczny Butik
Tej prześlicznej peleryny! I wyczucia stylu, wszystko idealnie do siebie pasuje
Zazdroszczę tła z dziennym pokojem Nevry, niestety kupiłam tylko wersję z nocą.
Zazdro chomi-chowka. Nie zdecydowałam się wykupić i trochę żałuję, bo jest przeuroczy ;;
Zazdroszczę miecza, jest piękny
Zazdroszczę tej sukni. Muszę ją koniecznie zdobyć, bo jest przepiękna (i to jeszcze w tym kolorze! ).
//To są Mad Scientist Socks i są z któregoś halloweenowego eventu, więc powinny się pojawiać na targu.
Ostatnio zmieniony przez Nirez (12-12-2021 o 19h54)
Bardzo podobają mi się te paski na nogi (chyba) skórzane. Przygarnęłabym takie w różowym i białym kolorze. Nigdy wcześniej ich nie widziałam w ogóle. Pamiętasz skąd je masz? Edit: Dzięki, to będę ich szukać na targu.
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (12-12-2021 o 19h55)
Nie mam butów tego zestawu w tym kolorze- mają bardzo fajny fason Nie sądziłam, że jasne będą wyglądać tak dobrze, to właśnie ich Ci zazdroszczę.
Zazdroszczę czapki. Ładnie komponuje się z resztą stroju. Po prostu jest "kozacka".
Zazdroszczę dorosłego krabika, jest prześliczny i wnosi takie tchnienie wiosny w ten zaśnieżony krajobraz
Zazdroszczę chowańca, jest przecudowny ^^