czarna rękawica z czerwonym kamieniem jest super. Żałuje, że nie sięgnęłam po tą wersje kolorystyczną
( *_*) (•_• )
\ \ / /
| | | |
Żeby uratować fabułę 2 sezonu Beemoov musiałby napisać go od początku
Strony : 1 ... 42 43 44 45 46 ... 147
czarna rękawica z czerwonym kamieniem jest super. Żałuje, że nie sięgnęłam po tą wersje kolorystyczną
Zdecydowanie ubranka, jakie stworzyłaś dla swojej Gard. Jakie nietypowe połączenie! Nigdy nie umiałam czegokolwiek dobrać do tej sukienki. Twój pomysł wygląda cudnie!
Chociażby wspaniałego ozdobnika ^^ Oczywiście, jest dla Ciebie charakterystyczny, a poza tym- najzwyczajniej śliczny.
Tego tła! Widzę, że nie doceniłam go. Podoba mi się w swoim spokoju i tych uroczych światełkach kwiatów. Jest w tym potencjał
No i pięknego profilu. Jego estetyka od dawna mi się podoba.
Zazdroszczę tego jak pięknie wygląda Twoja postać jako całość i jak świetnie dobrałaś do niej atmosferę i tło. Cudownie to razem wygląda. ❤️
Połączenia atmosfer, świetnie to wygląda
Zazdroszczę Ci świetnych pomysłów na opisy w sygnaturce. Są pełne humoru i zawsze trafnie podsumowują aktualną sytuację w grze
Ostatnio zmieniony przez Nirez (03-12-2021 o 15h58)
Umiejętności połączenia trudnych elementów ^^ nie wiem, jak to robisz?
Z detali zazdroszczę bardzo efektownego kapelusza. I takich smaczków jak ten pas... mam nadzieję, że go mam to mocny element, a niedoceniany.
Zazdroszczę sukienki i to w ładnej ciemnej kolorystyce. Ani jednego egzemplarzu nie mam w szafie, a bardzo mi się podoba i chętnie bym przygarnęła.
Zazdroszczę krabika, mi się nie chce wykluwać nowego chowańca.
Zazdroszczę tej super choinki, właśnie czegoś takiego szukałam podczas tworzenia obecnej stylki, ale niestety nie posiadam
Ostatnio zmieniony przez Lythan (03-12-2021 o 23h15)
Zazdroszczę tych niebieskich gwiazdek i księżyców. Sama mam tylko białe i czarne, a niebieskie sprawiają, że da się już wyczuć ten nieziemski klimat świąt
Przepiękna stylka swoją drogą. Nie mogę się na nią napatrzeć
Ostatnio zmieniony przez Nirez (04-12-2021 o 10h28)
Tej karnacji, w kolorystyce która wybrałaś wygląda wyjątkowo zdecydowanie dopełnia całości.
Tego, jak umiejętnie wykorzystałaś tę sukienkę. Uwielbiam ją, jest cudowna, a sama nigdy nie potrafię z nią nic zrobić i tak leży i się kurzy...
/dziękuję! Potrzebowałam takiej odmiany wlaśnie...
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (04-12-2021 o 12h28)
Zazdroszczę tego, jak wśród tej całej zgrai najróżniejszych magicznych istot umieściłaś swoją postać przedstawiającą najzwyklejszą dziewczynę spacerującą przez ośnieżony las. I właśnie jej zwyczajność w tym niezwyczajnym towarzystwie jest tchnieniem świeżości w eldkowy świat. A przy okazji naprawdę śliczna stylizacja <3
Ostatnio zmieniony przez Nirez (04-12-2021 o 11h10)
Zazdroszczę użycia karnacji Chimery. Może kunsztem rysowniczym mnie nie powala, ale jest dosyć ciekawa, a ja nijak nie mogę do niej dopasować itemków.
Sygnaturki. Tu nie trzeba wiele pisać, serial był genialny i wszystko było super klimatyczne.
@Shairan dziękuje♥, wow to mi zrobiło dzień
Ostatnio zmieniony przez Acerola (04-12-2021 o 13h55)
Twórczości lirycznej. Nie mam czasu żeby porządnie ją skomentować w wątku, ale śledzę i za każdym razem podziwiam, jak przez przyjemną rymowankę jesteś w stanie skomentować obecne wydarzenia w grze i nie tylko. Moje wierszyki są zwykkle głupawe, więc zazdrosczę po prostu tego, jak piszesz ^^
Chowańca!
Wolałam nie kupować za AM i teraz staram się dostać ze sakiewki.
Spódnicy. I to bardzo. Nie chce mi się już przechodzić odcinków, chociaż tą spódnicę bardzo chętnie bym przygarnęła.
Zazdroszczę tego paska z pergaminami Widziałam go w Antycznym Butiku, ale myślałam "po co mi on?", a jednak teraz wiem, że by mi się przydał w paru stylkach. Już nie będę nigdy mówić, że coś mi się nie przyda, bo każda rzecz znajdzie swoje zastosowanie.
Ostatnio zmieniony przez Nirez (04-12-2021 o 15h20)