Zazdroszczę tego co uczyniłaś na głowie swojej Gardzi. To jest po prostu mistrzostwo <3

Strony : 1 ... 33 34 35 36 37 ... 148
Zazdroszczę tego co uczyniłaś na głowie swojej Gardzi. To jest po prostu mistrzostwo <3
O dziwo tych długich włosów!
Przed pożarem miałam czerwone, a teraz żadnej nie posiadam xD
Tego chowańca, wygląda przeuroczo ^^ nie spoilerowałam jeszcze sobie jego wyglądu dorosłego, jestem ciekawa jak wyjdzie.
Dziękuję, naprawdę mi miło ^^
Ostatnio zmieniony przez Anatea (09-11-2021 o 08h06)
Lythan, u ciebie ta spójność kolorystyczna, wygląda fenomenalnie ^^ Przez to jak współgrasz z tłem, z chowańcem - na stronę Twojej Gard patrzy się jak na kompletny obraz.
Zazdroszczę umiejętności wykonania takiej kompozycji.
W detalach- dopasowanie kwiatów w obrębie głowy, twarzy... naprawdę świetna robota.
Zazdroszczę dorosłej formy chowańca, mój dziś się wykluł tak że trochę czasu upłynie nim ewoluuje ^^
Pomysłu jak wykorzystać tę karnacje, fajnie to wygląda
Zdecydowanie nicku!
Jest krótki, a jest taki charakterystyczny...bardzo ładnie brzmi!
Tych czarnych rąk (chyba Skeleton Witch)! Mnie wypadły tylko dwie sztuki i to w jakichś głupich kolorach, których nawet nie pamiętam i próbuję teraz dorwać coś sensownego i w miarę niedrogiego na targu.
złamanych serduszek, podoba mi się ten motyw
Zazdroszczę tej karnacji z 2 parami rąk jest bardzo zjawiskowa i oryginalna
Ostatnio zmieniony przez Igris (09-11-2021 o 18h22)
Zazdroszczę Ci sygnaturki. Jest prześliczna, no i uwiielbiam Piękną i Bestię
Zazdroszczę całej kompozycji, jaką zrobiłaś z różnych koron i dodatków na głowie u twojej postaci (z czego część z nich nie mam w szafie, a chętnie bym przygarnęła). Połączenie tych elementów dało przepiękny efekt, pasujący do reszty stroju i klimatu. Też taki rezultat chciałabym kiedyś osiągnąć.
Ostatnio zmieniony przez Lilnoir (10-11-2021 o 00h27)
Chwaliłam fantastyczne tło, którego nadal zazdroszczę- ale tym razem przyznam, że zazdroszczę pasującej korony skele. Sama jakoś nie umiem jej dopasować do Octavii, a to fajny przedmiot.
Jako że nie robiłam doładowań to zazdroszczę kapelusza bo jest naprawdę ładnym itemkiem :<
Tego, jak spójnie wygląda razem Twoja strażniczka, tło i chowaniec. Dobra robota ;3
Ciralaka, próbowałam go złapać na tym evencie, ale zawsze zwiewał.
Włosów!
Pare dni temu doszłam do wniosku, że są śliczne...
Tego jak pięknie połączyłaś buty i tatuaże (wydaje mi się, że to są dwa oddzielne elementy...) w jedną całość. Wyglądają jak prawdziwe, całe buty
Korony, przed pożarem ją miałam, później już nie kupowałam i teraz trochę żałuję.
Zazdroszczę skrzydeł/ paska z kompletu, który stworzyłaś. Naprawdę wygląda to interesująco. W dodatku to duże elementy, które jednak nie obciążają całości.
Pończoszek w tym kolorze. Ja mam tylko jakieś buraczkowo-czerwone i są trochę zbyt intensywne jak na mój styl