Tego paska.
Nawet nie wiem, czy to pasek, ale chyba tak.
Zrobiłaś z nim niesamowitą rzecz ;o

Strony : 1 ... 111 112 113 114 115 ... 148
Tego paska.
Nawet nie wiem, czy to pasek, ale chyba tak.
Zrobiłaś z nim niesamowitą rzecz ;o
Zazdroszczę pięknej stylki i ślicznego nicku ^^ Twój nick brzmi jak imię jakiejś boginii A stylka ma cudny kolor i w ogóle cudnie wygląda ^^
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (08-11-2022 o 21h42)
Zazdroszczę białego, puchowego stroju - tych elementów włochatych. Ajć, i jeszcze tego łuku * - *
Umiejętnego wykorzystania różu!
Nie lubię tego koloru, a jednak twoja stylizacja sprawia, że wygląda niesamowicie.
<3
Oh, chyba znalazłam swoją liliową siostrę!
Zazdroszczę ślicznego efektu, który uzyskałaś na głowie swojej Gard! Nie ma na Eldce zbyt pasujących do siebie odcieniem elementów, a jednak tobie się udało!
Coś pięknego ;o
Zazdroszczę ci tego body. Strój był naprawdę ładny i miał śliczne elementy, jednak pszczoły zepsuły wersje kolorystyczne. Sama chętnie bym takie przywdziała swojej Gardzi.
Zazdroszczę cudownej twarzy strażniczki!
// (♡∀♡) ❤️
Ostatnio zmieniony przez Cuks (10-11-2022 o 20h56)
Zazdroszczę bycia najlepszym cuksem na forum ;D A to znaczy bycia taką niezwykle charakterystyczną i charyzmatyczną osobą. No i słodką jak na cuksa przystało.
Skrzydeł. Żałuję, że nie wzięłam tej wersji kolorystycznej, bo przydałaby się w paru stylkach
Maski w złotym kolorze...
Mam 3 warianty kolorystyczne, a jednak jak patrzę na twoją Gard to żałuję, że nie mam 4 ;D
Zazdroszczę pomysłu na stylkę! Fenomen! ^^
Zazdroszczę oczu i skóry. Nie posiadam ich, a mają w sobie coś, co sprawia, że nie potrafię oderwać od nich wzroku.
Chowańca. Jego ogon przypomina te wszystkie słodkie "puszki" przy torebce i jest to mega urocze
Tego co zrobiłaś z twarzą postaci, bo wyglada niesamowicie! Aż nie jestem w stanie rozróżnić użytych elementów a patrzyłam dłuższą chwilę bo wygląda wręcz hipnotyzująco
Uzyskania tak uroczego wyrazu twarzy, Twoja postać wygląda mega słodko
Sprytnego połączenia nakryć głowy!
Bardzo mi się podoba uzyskany przez ciebie efekt.
Arcydzieło!
Latarni, jest śliczna, a nie mam ani jednej takiej
Tej pięknej korony!
Widzę, że połączyłaś kilka nakryć głowy, w życiu bym na to nie wpadła, a efekt jest boski!
użycia tej pajęczej bielizny, w życiu mi się nie udało z nią nic zmajstrować