Zazdroszczę tak ładnie zrobionej stylki. Jest skromnie, ale ślicznie ^^
Ludzkie Istoty są z natury dobre, choć czasem o tym zapominają. Trzeba im o tym przypominać.
Strony : 1 ... 109 110 111 112 113 ... 147
Zazdroszczę tak ładnie zrobionej stylki. Jest skromnie, ale ślicznie ^^
Zazdroszczę rangi na forum ✧゚・: *ヽ(◕ヮ◕ヽ)
Chyba jedna z ładniejszych, a na pewno lepsza od pokonała kurę xd
Zazdroszczę makijażu, ja staram się odbudować moją szafę po wybuchu serwerów, bo za antyczną walutę nie zdołałam swoich itemków odkupić i najbardziej właśnie elementów makijażu mi brakuje. Karnacji też zazdroszczę, dałabym miliony monet za białą świecącą.
[edit] dobra pośpieszyłam się, akurat wysłałam chowańca na poszukiwania i przyniósł mi tą karnację XD
Ostatnio zmieniony przez Lucynerr (01-11-2022 o 10h43)
Stroju wróżki, bo parę elementów chętnie bym przygarnęła. :v No i tła, ta góra świec wygląda intrygująco!
Zazdroszczę włosów, wyglądają super! ^^
Zazdroszczę kurtki. Bardzo podoba mi się ten element ale żadna z wersji kolorystycznych mi nie pasuje
Zazdroszczę takiego połączenia kolorystycznego, dosyć rzadko widuję osoby ze stylizacją w bieli i takim ala brudnym żółto-pomarańczowym, a wygląda to bardzo ładnie u Ciebie c: No i muszę pochwalić za połączenie czaszki i włosów, dla których straciłam już nadzieję na wykorzystanie
Zazdroszczę złotego łańcuszka, brakuje mi go do kilku stylizacji.
Całej stylizacji. Długo nie siedziałam na eldce i nie mam pojęcia, jak osiągnąć taki efekt "mgły", ale wygląda to świetnie
Zazdroszczę kurtki (?) z walentynek za doładowanie, akurat tej wersji kolorystycznej nie mam i trochę żałuję.
Naszyjnika. Zapomniałam o jego istnieniu i Twoja stylizacja właśnie mi przypomniała że istnieje taki element i można go fajnie wykorzystać
Świetlików, bardzo fajny dodatek do stylizacji.
Zazdroszczę bycia cichym mordercą, przyznaj się to ty sprawiłaś, że to miasteczko w tle jest takie opustoszałe.
Bycia na bieżąco z odcinkami NE. Miną wieki, nim je nadrobię
Zazdroszczę tych fioletowych kuleczek, w szafie mam tylko dwa warianty kolorystyczne.
Zazdroszczę stylki. Jest cudnie zrobiona! <3
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (03-11-2022 o 13h02)
Zazdroszczę aury w tym kolorze, najchętniej zgarnęłabym wszystkie warianty, ale Bimuf zrobił mnie w bambuko i rzucił ten strój w butiku za ZM zamiast na mapę.
Zazdroszczę tego tła, które nie mam pojęcia skąd pochodzi :I
Zazdro chowańca, jest przeuroczy <3
Ostatnio zmieniony przez Patee (03-11-2022 o 19h19)
Ja też zazdroszczę chowańca, niestety nie mam go, a szkoda bo ma niezłe staty i jeszcze może sobie sam przynosić jedzenie z mapki.
Zazdroszczę poczucia estetyki, tego dobrania kolorów, nałożenia na siebie tylu rzeczy, które dają tak piękny efekt, wielkie wow
Zazdroszczę włosów. Ja jestem tak w tyle z eventem, że chyba nie zdążę ich zdobyć.
Dłonie z pazurami są świetne! Pierwszy raz je widzę