Zazdroszczę jak ślicznie zrobiłaś ten strój! Wyglądasz jak Pani z cyrku, pięknie to wygląda! ^^
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (23-11-2022 o 11h07)
Ludzkie Istoty są z natury dobre, choć czasem o tym zapominają. Trzeba im o tym przypominać.
Strony : 1 ... 113 114 115 116 117 ... 147
Zazdroszczę jak ślicznie zrobiłaś ten strój! Wyglądasz jak Pani z cyrku, pięknie to wygląda! ^^
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (23-11-2022 o 11h07)
Figlarnego wyrazu twarzy!
Nigdy nie widziałam lepiej zrobionej miny w tym stylu, cudo!
Zazdroszczę tiary w tym kolorze, niestety mam tylko jedną wersję.
Zazdroszczę połączenia sukienki i marynarki. Świetnie razem wyglądają!
Ostatnio zmieniony przez Thesana (25-11-2022 o 16h31)
tego czaderskiego smoko-ducha dumnie stojącego za twoją gardzią!!
skąd on jest? pierwszy raz go widzę :o
Biały gorset ze złotymi zdobieniami wygląda pięknie *u* chcę
@Lythan - to z serii Starry Witch. Dosyć stara seria ciuszkowa, nie wiem czy kiedyś wróci, nie ogarniam jak Beemoov działa :c
Ostatnio zmieniony przez Agami (25-11-2022 o 20h42)
Spodenek! Nawet nie wiem, które to są, ale wyglądają na totalny must-have.
Chyba coś ominęłam ;c
@Up - Dziękuję za info, Agami <3!
Ostatnio zmieniony przez Lythan (27-11-2022 o 09h30)
Posiadania black friday-owego stroju. Podobało mi się parę elementów, ale od pewnego czasu nie kwapi mi się wydawać na tę gierę kasy, więc i tym razem pozwoliłam okazji przejść koło nosa. XD
Zazdroszczę zaczepistej stylki! Twarz Twojej Gardzi wygląda zabójczo! Uwielbiam ^^
@down A dziękuję haha ^^" Chciałam coś co będzie fajnie i ładnie brzmiało, więc powstało coś takiego xD Ale z weną to różnie niestety, a ostatnio nic
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (29-11-2022 o 23h56)
takiej genialnej nazwy na wattpadzie xd
chciałabym sama być taką empress of creativity, może wtedy bym miała większe powodzenie z moimi wypocinami i pomysły na rozwijanie fabuły xd
Zazdroszczę czarnego trójzębu, myślę, że przydałby mi się.
Karnacji, ma bardzo fajny kolor i teraz się zastanawiam która to konkretnie?
chowańca, wygląda epicko, a chyba go nie posiadam. no i umiejętności tak zręcznego wplecenia w stylizację tej sukienki, jest cudowna, a ja chyba tylko raz jakoś w miarę sensownie jej użyłam, bo nigdy nie mogę jej do niczego dopasować, za to u ciebie wygląda świetnie.
Ognistej fryzurki. Jak był antyczny butik to stwierdziłam, że jej nie potrzebuję, ale teraz chętnie bym jej poużywała. :v
Chowańca, do teraz żałuję, że go nie kupiłam, gdy miałam ku temu okazję.
Zazdroszczę takiej estetyki w dzienniku. Kiedyś nastąpi ten dzień, w którym będzie mi się chciało tak zrobić.