Ban za to łakome zerkanie w kierunku Kaydena. Proszę się opamiętać! A przynajmniej nie przy ludziach!

Strony : 1 ... 70 71 72 73 74 ... 99
Ban, przez Ciebie zorientowałam się w redesignie HH X'D
Jak mi spaprają Alastora...
Byłabym w błogiej nieświadomości aż do "premiery" gdyby nie Ty. XD
Ban bo dawno ode mnie żadnego nie dostałaś.
Ban za to, że sobie podkradłaś dodatkowego chowańca do swojego tła
Ban, bo coś czuję, że Twój jest z powodu zazdrości o kotełka, Ciralaka
Ban za oszukiwanie mnie kolorystyką stylki Rano jest cała czarna (bo słońce pada na komputer), po południu wkrada się czerwień.
Ostatnio zmieniony przez Nirez (22-03-2022 o 09h43)
Ban za te superowe spodnie, bo pierwszy raz je widzę, teraz mam nieodparte uczucie, że wiele mnie w tej grze omija hahaha
Ja wiem, pazury dają pewną przyczepność- ale w masce idziesz po śliskim? Nic nie widzisz z niej, przewrócisz się, będzie nieszczęście z tego.
Ban za wabienie pszczół tym pyłkiem, kto wie co teraz sobie wymyślą...
Kobito, parkiet porysujesz tą włócznią...!
Ban, ban i jeszcze raz ban... Litości w sercu nie masz, Ty, Ty, Ty...
Ban za tyle tatuaży. Nawet na czole... No wiesz!
Ban za narobienie mi smaka komiksem. Teraz będę Cię gnębić, żeby się go wreszcie doczekać
Ban bo wpadłaś przede mnie w wątku. Ładnie to tak ścigać się ze starszymi? To nierówne szanse, wiesz?
Ban, bo jesteś tyle starsza, że ho ho
Ban, bo tak się oblizujesz, coś zjadłaś i nie poczęstowałaś Seta, spójrz jak smutno zerka.
Ostatnio zmieniony przez Markiz (27-03-2022 o 21h21)
Ban za zmienienie swojej stylizacji z cosplayu Yun Jin zanim zdążyłam go pochwalić :C
Chociaż może to ja powinnam się była bardziej streszczać... > , <
Ban za to, że dałaś się ponieść diecie- masz teraz najwęższą talię w Eldaryi, ale moja droga, jakim kosztem?
Ban, bo Twój chowaniec jest taki zmęczony, że podsypia, a ty go targasz na wycieczki po lesie. Daj mu odpocząć.
Ban za skrajności- Ty jesteś tak optymistycznie kolorowa, a Twój dziennik poukrywany za spoilerami.
No ładnie, ladnie!
Ban za próbę przebicia mnie w postach!
Bardzo nie fajnie wykorzystujesz fakt, że mniej tutaj jestem
Ale po maturze zobaczysz moje prawdziwe oblicze w spamowaniu ┏(-_-)┛
Bn, bo nie bijcie się dziewuszki, zamiast tego spróbujcie przebić mnie.
Ban- jeszcze nas wpędzisz w kompleksy! XD