Ban za bycie... uhh za bycie bardziej mrocznym ode mnie, to nie wypada !
"Jeśli możesz to przeczytać, jesteś stanowczo za blisko nietoperzy...!" cyt Anatea :3
Strony : 1 ... 59 60 61 62 63 ... 99
Ban za bycie... uhh za bycie bardziej mrocznym ode mnie, to nie wypada !
Ban za napis w sygnaturce na forum, bo ciekawi mnie co się stanie jak zostaną wypuszczone.
Ban za chęć wypuszczenia nietoperzy, kto będzie je łapał jak je wypuścisz hyn >?
Ban za zbyt duży obrazek na profilu w Dzienniku. Niestety ucina 1/3 i nie można zobaczyć :/
@down Aż tak mi nie zależało XD Poza tym oczekiwanie, że zrobi to każda osoba jest trochę bez sensowne.
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (13-01-2022 o 23h00)
Ban za nie używanie opcji otwórz obrazek w nowej karcie by go zobaczyć całego :3
Ban za to że jestem pomijana i nie zostałam poinformowana o dress code! Tutaj same niebieskie panie, nawet ty Lina! A ja nie wiedziałam! ><
Ostatnio zmieniony przez Meliah (13-01-2022 o 23h20)
Ban Meli, bo co ty mówisz, przecież masz niebieskie ozdoby, pasujesz do nich doskonale, to u mnie jest problem z niebieskim!
Ban, bo ja widziałam tę dziurę w klatce piersiowej, a myślałaś, że schowasz ją pod ubraniem.
Ban bo chodzisz po nocy zamiast spać...
Ban, no jak to, nieumarły gania innych, żeby po nocy nie łazili. Mam wrażenie, że psujesz sobie rynek.
Ban za wymachiwanie jakąś dziwną rózgą, nie zrób sobie krzywdy.
Ban za palenie fajki przy źródle światła, z tego może być pożar.
Tu chyba weszły jakieś nielegalne substancje. Moja droga, co Ci się tak oczy świecą? Ban...!
Ło, Ana co za połączenie spódnic! Ban bo nie moge przestać podziwiać twojej kreacji
Ban za bycie tak jasną w tym ciemnym lesie!
Jak będę iść potem na grzyby w nocy to mnie oślepniesz O-O
Ban, bo co ty, muszę oświetlać las, bo jakbyś zbierała w nocy grzyby po ciemku? Mogłabyś przypadkiem zebrać jakieś muchomory!
Ban za chowanie za sobą chowańca. Może też chciałby się pokazać? A ty go swoim blaskiem przyćmiłaś >_>
Ostatnio zmieniony przez Meliah (17-01-2022 o 20h03)
Ban za wprowadzenie wiosny, jest to stanowczo za wcześnie.
Ban, bo tak zimno, żeby chować się w jaskini i taplać się w lawie też nie jest - wyszłabyś trochę do ludzi!
Ban za kazanie mi by wychodzić do ludzi, niech ludzie przyjdą do mnie
Ban za wbicie korony w skórę głowy!
Lina ja rozumiem, że jesteś nieumarła i nie czujesz bólu, ale tak w miejscu publicznym? Wstydź się TvT
Ban za spanie na stojąco. Nie wiem, co tam robisz, ale jest już ciemno, idź do łóżka :<
Ban, przez Ciebie cały czas przypominam sobie jak bardzo nie idzie mi rysowanie piórem. XD Dostajesz rykoszetem za moje braki umiejętności
Ban, bo nie używam pióra do rysowania tylko do pisania - nie masz powodów, żeby czuć się gorsza! c;
Ban za nie zmienienie sygnatury- dałabyś biedactwom odpocząć...