Ban za pieczenie smoka!
Nie karmią cię odpowiednio, że posuwasz się do takich czynów?
Ostatnio zmieniony przez Fillia (31-12-2021 o 00h14)
Strony : 1 ... 57 58 59 60 61 ... 99
Ban za pieczenie smoka!
Nie karmią cię odpowiednio, że posuwasz się do takich czynów?
Ostatnio zmieniony przez Fillia (31-12-2021 o 00h14)
Ban za rozwalenie sklepu z prezentami, wstydziłabyś się.
Ban za letni vibe podczas kiedy my tu wszyscy marzniemy ;v;
ban za mówienie mi że nie moge letnio, a kto zabroni wyjechać na wakacje w tropiki hymm ?
Ban bo ja ci przecież nie mówię, że nie możesz, tylko że to niesportowo nas tutaj tak zostawiać w zimnie ;v;
Ban za dawanie bana Dark-Linie!
Proszę tutaj przestać bo po uszach dostaniesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ban za banowanie mnie za banowanie Liny! Ależ ja przecież walczę w sprawie nas wszystkich!
Ban za banowanie mnie za banowanie ciebie za banowanie Darkównej!
Wcale nie walczysz na nas, może jest gdzie indziej, a tylko nas nie stać na podróżowanie na ciepłe plaże!?
Ban za banowanie mnie za banowanie Ciebie za banowanie mnie za banowanie Ciebie za banowanie Liny! No ja rozumiem, w tych czasach ma się coraz mniej maany, mimo, że oczekiwałoby się, że korupcja zniknie po rządach Miiko... Zapraszam do kółka herbacianego..EkHEm
Obie dostajecie bana, za banowanie siebie nawzajem i przy tym banowanie mnie.
Ban za ciepełko, my się tutaj zimnimy a Dark na wakacje w ciepłe kraje pojechała i nas szczuje -.-
Ban mogłabyś pojechać ze mną, ale nie widziałam chętnych.
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (02-01-2022 o 23h20)
Ban za to, że na plaży przechadzasz się w sukience. Jak już pojechałaś w te ciepłe kraje to wskakuj w strój kąpielowy i do wody XD
Ban za trzymanie motyli w klatce!
Przecież są na polanie, a niedaleko jest piękne drzewo, gdzie mogłyby spokojnie wylądować.
Ban, bo tak matkujesz Lythan, a raczej nie chciałabyś jej spotkać w tym ciemnym lesie...
Ban za chodzenie tak blisko krawędzi i to jeszcze po śniegu! Niestabilnie, pewnie ślisko, co jeśli stracisz równowagę i wpadniesz do zimnej wody? :<
Na za brak spodni!
Ja rozumiem - Rosyjskie klimaty i tak dalej, ale zaraz przeziębisz jajniki, nigdy bym nie paradowała z odsłonioną bielizną.
Ban za tyle czerwieni! Patrząc na ten tasak mam niejasne przeczucie, że to nie jest tak po prostu kolor tkaniny...
Ban za banowanie kogoś za zbyt dużo jakiegoś koloru, uważałabym z tym będąc calutka zielona...
Ostatnio zmieniony przez Lythan (04-01-2022 o 12h16)