Ban za strój Gardzi. Wiem, że Cię prosiłam, żebyś monitorowała moje postępy w diecie, ale taki ubiór, podkreślający ile mi jeszcze do tego brakuje to cios poniżej pasa

Strony : 1 ... 60 61 62 63 64 ... 99
Ban za strój Gardzi. Wiem, że Cię prosiłam, żebyś monitorowała moje postępy w diecie, ale taki ubiór, podkreślający ile mi jeszcze do tego brakuje to cios poniżej pasa
Ban, jak możesz mieć pretensje, jak to Twój lew tak grzeje?... Proszę uważać, bo się sukienka Wolf może zająć od tej grzywy i ogona.
Ban za stylizację! W nocy w lecie jest chłodno a ty taka poodkrywana! Jeszcze się przeziębisz....
Ban za chodzenie od dwóch dni w tej samej stylizacji...pora na zmiany
Ban bo przecież nie każdy zmienia stylizacje jak skarpety... ;-;
Ban za to że... jesteś taka urocza...i za ładnego pana
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (19-01-2022 o 22h56)
Ban za skłonności do piromanii...
Ostrożnie z tą piękną, białą Bathory przy lawie... Ban za tak nieostrożne zachowanie- moment nieuwagi i zajmą się ogniem.
Ban za bieganie ze wstążkami pod nogami, potkniesz się i spadniesz na chowańca.
Epickość stylki widać niszczy Eldkę- piksele Ci uciekają. Ban, jak padnie strona to koniec.
Ban za brutalne przypomnienie mi, że wciąż nie mam tej pięknej, czerwonej sukni. A już myślałam, że zdobyłam wszystko co chciałam -_-
//Wybacz, to tak niechcący, wiesz ^^'
Ostatnio zmieniony przez Nirez (20-01-2022 o 20h34)
Ban bo tak jakoś mam wrażenie że robisz mi konkurencje.
Ban, bo to wcale nie jest konkurencja tylko doborowe towarzystwo.
Ban bo ja nieustannie staram się coś stworzyć z tą "chustą" na głowie i mi nie wychodzi a twoja gard wygląda w tym przeposko ;-;
Ban za Stray Kids w dzienniku. Słabo ich znam, ale teraz musowo muszę zatańczyć sobie choreo do "소리꾼" :v
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (20-01-2022 o 21h34)
Ban, bo halko co to za marnowanie słodyczy, ktoś by chętnie zjadł, a ty nosisz jako ozdobę na głowie.
Ban za sygnaturkę bo jest tak piękna że się na nią patrzę długo za każdym razem jak twój post widzę i przez to mi czas ucieka!
Ban za bieganie w taką pogodę w czymś takim, będe potem gotowała ci rosół jak się przeziębisz.
Ban za zmianę stylizacji na tak odmienną. Z tak gorącego- w tak zimne? Niezdrowo, nawet jak na nieumarłą.
Ban, bo fajczenie, to niby jest zdrowe? Nawet twój chowaniec kręci głową z dezaprobatą UnU
Ban za nie pozwalanie szczurkom dokończenia partii szachów
Ban, bo wcale im niczego nie zabraniam! To nie moja wina, że zastanawiają się w nieskończoność nad każdym ruchem! :C
Ostatnio zmieniony przez Qoona (21-01-2022 o 11h51)
Moja droga, ban- ostrzeżenie. Chyba przez tą maskę trudno się oddycha? A jeść to już w ogóle. Zobacz, jak zbladłaś, zróbże coś...!
Ban za dręczenie fenka dymem z fajki. Aż biedactwo ślepka przymknęło, bo tak go gryzie w oczy to paskudztwo
Ban za fajczenie lasu, mamy już wystarczającą ilość Co2 w atmosferze, naprawdę nie musisz się dokładać ; ;