Ban za komentowanie tak wprost mojego zzielenienia z zazdrości

Strony : 1 ... 58 59 60 61 62 ... 99
Ban za komentowanie tak wprost mojego zzielenienia z zazdrości
Ban, sprowokujesz okoliczne rośliny tym Twoim klimatem stroju i profilu. Jeszcze mamy styczeń, roślinki odpoczywają. Proszę zachować porządek rzeczy.
Ban za nie zaproszenie mnie na koncert w kryształowej grocie ;(
Ban bo jak ktoś je wypuści, to kto będzie je łapał po forum oczywiście ja.
Ban za buty! Chyba nie jest to najlepsze obuwie na plażę hm?
Ban za marnowanie nektaru- zakładam, że będąc tak kwiatowa, to właśnie nektar a nie łzy masz na policzkach.
Ban za noszenie sandałów na spodnie No proszę Pani z TOP model już by Panią wyrzucili.
Ban za trzymanie tej lataernki w tych płatkach na rękach/-rękach. Nie wydają się dobre do trzymania rzezy, więc możesz kogoś nią walnąć. Niebezpieczne!
Ban za to ubranie! Śnieg na dworze, czapka na głowie... a gdzie górna część ubioru moja panno? Co jeśli się rozchorujesz? Z takim ubiorem to nie trudno >_>
Ostatnio zmieniony przez Lythan (10-01-2022 o 09h28)
Ban, na widok Twojej Gardzi od razu robi mi się chłodno- to nie fair kiedy jestem przeziębiona.
Taka gorąca Gardzia, a takie zimne klimaty, no wiesz co.
Ban za bycie śnieżycą i zaśnieżenie wszystkiego co się da.
Ban- w bardzo luksusowej krypcie nie widzę części rozrywkowej. Jakoś pusto, gdzie ty chcesz nasze imprezy robić?
Ban za wypuszczenie kota na śnieg, łapki mu zmarzną ;(
Ban za ukrycie chowańca- jeszcze biedactwo pomyśli, że się go wstydzisz.
Taki ban to sama przyjemność XD
Ostatnio zmieniony przez Anatea (12-01-2022 o 10h13)
Ban za zdominowanie wszystkich wątków w tym dziale. Gdzie nie spojrzę, tam widzę pewną Anateę Aż się boję zerknąć na mój telefon
Chociaż w sumie tam też się rozpanoszyła pewna białowłosa miłośniczka Wiedźmina
Ban, bo halko wyrosły Ci skrzydełka i teraz nie wiem czy wyrosły czy po prostu ja ich nie zauważyłam.
Ban za niezauważenie moich skrzydełek One tam były zawsze, tylko dobrze się ukrywają