Ban za to że nie śmiertelność jest nudna, ja nie narzekam, a poza tym nie jestem ograniczona tylko do tego świata
"Jeśli możesz to przeczytać, jesteś stanowczo za blisko nietoperzy...!" cyt Anatea :3
Strony : 1 ... 53 54 55 56 57 ... 99
Ban za to że nie śmiertelność jest nudna, ja nie narzekam, a poza tym nie jestem ograniczona tylko do tego świata
Ban za pokonanie kury. Poszła na rosół? Co jej zrobiłaś? Dzwonię po FBI.
nie no lexanita to nieładnie tak bronią wymachiwać przed oczami bezbronnych forumowiczów. za takie zachowanie ja ci bana daję!
Ban za bycie Judaszem oczywiście! XDDD Nie ładnie mnie tak zdradzać. Najpierw zdradza, a później randki niczym z odcinka 15 z Natanielem.
@down Za 69 lat może Ci wybaczę.
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (11-12-2021 o 00h56)
ej no ale istotom z gatunku chochous totalus to się wybacza pomyłki życiowe! nie no za takie wykroczenia to banicja idzie!
Ban za to, że tak szybko zmieniłaś tę zwiewną kreację, którą ostatnio komplementowałam i na dodatek tak śmignęłaś z tą kolejną, że nie zdążyłam się jej nawet przyjrzeć.
Tak się nie robi, moja droga, będę Ci musiała napisać skargę na PW za to, że zapominasz o tych forumowiczach, którzy wolniej reagują (jak ja) i nie dajesz im się sobą nacieszyć
Ostatnio zmieniony przez Nirez (11-12-2021 o 11h39)
Ban za narażanie ognistego chowka na mrozy i powodowanie jego obecnością, że śnieg topnieje. Katastrofa z tego bydzie
Ban za tą lubieżną sygnaturę ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pan na niej powinien mieć ubraną koszulkę! XD (nie, tak naprawde to nie. niech jej nie ubiera ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
Ban za robienie ogniska w pomieszczeniu i jednoczesne wzniecanie takiej ilości kolorowego dymu - zaraz odpali się alarm przeciwpożarowy, a ty nie będziesz nawet wiedziała, w którą stronę uciekać!
//<3
Ostatnio zmieniony przez Qoona (11-12-2021 o 17h20)
Ban za zamianę w Kero, teraz za nim tęsknię :C
Ban za te obierki co w ramach rózgi dostałam, Święty Mikołaju :< Przecież byłam grzeczna!
Ban, bo bardzo mi przykro, ale lista grzecznych dzieci nie kłamie U - U Ale nie martw się, za rok dam dostaniesz drugą sznasę!
Ban, bo ja rozumiem testowanie rajstop... No ale jak ty tak bez spodni będziesz ludziom do domów wchodzić? Co jak Cię ktoś zobaczy? Wszyscy się dowiedzą, że Mikołaj to nie jest jakiś pulchny Pan tylko laska z niezłymi nogami!
Ban, bo za chwilę chowaniec wpadnie Ci do kieliszka, pilnuj go lepiej.
Ban za sypanie kwiatków na podłogę. Ja nie wiem kto to będzie sprzątał. Czy mają w Eldaryi odkurzacze?
Ban za bardzo słodki wygląd twojej gardzi!
Tyle różu to jeszcze nigdy nie wdziałam, a moje oczy to zaraz z orbit wylecą.
Ban za takie lekkie ubieranie się na taki ziąb, przeziębisz sobie nerki dziewczyno i nieszczęście murowane.
Ban za bycie rybą!
Nie jesteś syreną i tylko się za nią przebierasz jedynie po to, abyy nie stać się rybą po grecku na święta!
Ban za mówienie mi tutaj o takim pysznym jedzonku, podczas gdy ja jestem nie dość że przed śniadaniem, to jeszcze w ogóle na diecie.
Ban za odkryte uda! Widać, że jest tak zimno, że aż zamarza Ci twarz, a Ty tymczasem narażasz się na poważniejsze komplikacje zdrowotne