Ban za taką- wyjątkową- stylizację. mimo, że czytam inne wpisy, wzrok od razu ucieka od Twojej Gardzi X) Nie można mnie tak dezorientować od poniedziałku.
*wink wink* ^^
Ostatnio zmieniony przez Anatea (13-12-2021 o 13h10)
Strony : 1 ... 54 55 56 57 58 ... 99
Ban za taką- wyjątkową- stylizację. mimo, że czytam inne wpisy, wzrok od razu ucieka od Twojej Gardzi X) Nie można mnie tak dezorientować od poniedziałku.
*wink wink* ^^
Ostatnio zmieniony przez Anatea (13-12-2021 o 13h10)
Ban za bycie jednym z jednorożców, przestaje to być oryginalne.
Ban za wysypany link na zapytaniach. (tylko literówka, na zakończenie masz "yotube", zamiast "youtube"
Ban dziękczynny za zwrócenie mi uwagi
Ban bo Lino, ja się ostatnio nie poznaję, tak szalejesz z kolorami
Ale to bardzo dobrze
Ban za to, że tak upiłaś tę swoją biedną Drafkę, że aż jej się odbija iskrami.
Ban za sypanie iskarami w środku lasu, za chwilę będzie tu ogromny pożar.
Ban za używanie tekstu młoteczki w sygnie.
Ban za stanie w takim skąpym stroju na śnieżnej pustyni! Tak zsiniałaś z zimna, że aż Ci skóra poczerniała i prześwitują kości!
Ban za rozpylanie podejrzanych substancji lotnych w lesie. Już wystarczy, że sama masz jakieś dziwne dymy przy nogach. Nic dziwnego, że sie las popsuł
Ban za Gabrysia co się tak niecenzuralnie wysławia.
Ban za sygnaturkę od @Shairan. Jest taka piękna, że nie mogę przestać na nią patrzeć <3
Ban za zdradzenie niebieskiego koloru. Przez to prawie Cię nie poznałam
Ban, bo do tej pory nie wiadomo, czego Markizem jesteś. No i jak tu ustalać granice? A co jeśli jesteś ciasteczkiem Markizą? Tyle niepewności a słodyczy nadal brak.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (19-12-2021 o 12h37)
Ban za to, że przez Ciebie nie zdążyłam zbanować @Markiz za jej genialny tekst o mojej bombce Przez nią poplułam cały monitor ze śmiechu
Ostatnio zmieniony przez Nirez (19-12-2021 o 12h41)
Masz bana za niegodziwość- Pokonała Kurę, a na ramionach pewnie trofeum po niej... Kochana, nie po to bierzesz czarną kurę
Ban, co za herezje, no skandal po prostu. Ban za jakieś rządy zza kanapy. Jak to tak, sądzisz Ty, a Nevea nadal łazi?
Nie tak się umawiałyśmy moja droga. Nu nu.
Dowody zdechły wraz z pożarem serwera xD przypadek? Nie sądzę.
Tymczasem ban za to, że ta atmosfera z prawej strony twojej Gardzi sprawia, że mam ochotę przetrzeć ekran telefonu xD
A cóż to za rozmowa o terytoriach? Ban bo ja też chcę! u-u
Ban za to, ze masz ładną stylkę, ale ciężko ja podziwiać, bo animacje blokują przeglądarkę. Szejm on ju