No niee,
ban za wypominanie mi biedactwa! To jak pytanie bezdomnego, dlaczego nie siedzi w domu >[ nie ma gorszy! Proszę żebrac u somsiada.
Strony : 1 ... 51 52 53 54 55 ... 99
Ale jak ja kcem? ;<
Ban, bo w Twojej radosnej twórczości nie pojawiły się jeszcze zombiaki. A ja jestem bardzo ciekaw, jak by wypadły ^^
Ban za brak oczu... jak twoja biedna gardzia się porusza po okolicy ?
Ban za zabawę i bieganie ze świątecznym badylkiem! Zamiast położyć go do ozdoby szastasz nim na lewo i prawo! Zobacz jaki łysy się zrobił!
Ban za mówienie mi co mogę robić z moim badylkiem a co nie, jak będe chciała to mocniej będe nim machać * macha gałęzią mocniej*
Ban za celowe machanie. A jak trafisz w chowańca? Nie zasłużył na bliskie spotkanie z badylem.
Ban, bo ktoś mi coś obiecał "na dniach", a tu już prawie miesiąc minął i nic I mi smutno...
A tak na poważnie to nie czuj się zobowiązana, po prostu uznałam, że to idealny "pretekst" do zbanowania
Ostatnio zmieniony przez Nirez (02-12-2021 o 16h47)
Ban za ban XD bo właśnie wróciłam połowicznie na forum i powoli odpisuje, wybacz, kolejka D:
Ban za nie obecność na forum, zostawiłaś pustkę w naszych serduszkach
Ban za kolor tej sukienki. Posyłałam zwierza jak szalona do lokacji w której dropiła i oczywiście wypadły mi tylko jakieś mdłe kolory, a nie taki skarb. TT
Ban za nie zmienianie stylizacji... Coraz trudniej się przyczepić, by się nie powtarzać.
Ban za ponaglanie w sprawie zmiany stylki, bo zbiegło się akurat z moim terminem przemiany i teraz każdy pomyśli, że zrobiłam to pod Twoim naciskiem
Ostatnio zmieniony przez Nirez (04-12-2021 o 10h23)
Ban za brak oczu. Czy Ty próbujesz wykształcić echolokację, czy co? No z tymi ogromnymi włosami to to raczej nie przejdzie!
Ban za niezałożenie kaptura do końca, tylko trzymanie go na czubku głowy. Po pierwsze będzie zsuwał czapkę, po drugie założony na nią lepiej by ją trzymał i byłoby więcej ciepełka.
Ban za pouczanie mnie, jak mam nosić czapkę. Przecież Twoja jest zupełnie za mała na Twoją głowę! Musi być tam nieźle poprzypinana wsuwkami!
Ban bo ja nie mam czapki a ty tak
Ban za palenie jakiegoś podejrzanego zielska! Skoro dym z Twojej fajki jest wręcz zielony, to aż się boję co tam może być
Ban za to, że sama jesteś wprost otoczona jakimś szemranym, białym dymem, a to przecież jeszcze bardziej podejrzane!
Ban, bo schowałaś chowańca, pewnie w tej robie, a on może też by chciał oglądać śnieg.
Banik za niedokończenie "Kącik ładnych rzeczy od Shairan"
Ban a wprowadzanie anomalii pogodowych - tu śnieg, a u Ciebie błyskawice. Nie zapowiada się dobrze...
Ban za bieganie po śniegu bez skarpetek !