Ban za to że twoja Gardzia dziwnie na mnie się patrzy z ekranu o.O troszku to straszne.
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (22-11-2021 o 22h35)
"Jeśli możesz to przeczytać, jesteś stanowczo za blisko nietoperzy...!" cyt Anatea :3
Strony : 1 ... 48 49 50 51 52 ... 99
Ban za to że twoja Gardzia dziwnie na mnie się patrzy z ekranu o.O troszku to straszne.
Ostatnio zmieniony przez dark-lina (22-11-2021 o 22h35)
Ban za bieganie bez czapki po dworze. Zimowo już jest u ciebie, szkoda by było się przeziębić.
Ban za brak pamięci że jako nieumarła mogę biegać w krótkim rękawku i mi nic nie będzie :3
Ban za ciągłe korzystanie z paszportu "nieumarła".
Jest tyle dogodnych wymówek, wierzę, że dasz radę.
oł mi
Ostatnio zmieniony przez Anatea (23-11-2021 o 11h26)
Ban za czepianie się kuszących stylek, podczas gdy sama masz kuszącego (i to baardzo ) pana w sygnaturce
Ban- jak możesz ktykykować pana, skoro on próbuje przyprawić Twojego kocura odrobiną magii? może się uśmiechnie?
Ban za wspominanie o magii, przez którą właśnie ten biedny kocur jest w ogóle kocurem
Ban za ciągłe bieganie w tej samej maseczce! Już któryś dzień cię w niej widzę no i nikt nie ma pewności, czy w ogóle ją uprałaś!
Ban za roznoszenie piachu po takim ładnym miejscu :< Posprzątasz potem? ಠಿ_ಠ
Ban za malowanie sobie całych oczu jakimś dziwnym czarnym barwnikiem. Zrobiły się bardzo czerwone i podejrzanie to wygląda.
Ban- jak mogłaś wydać tajemnice, że wszyscy mamy stare dusze? Teraz wszyscy wiedzą...
Ban za trzymanie swojego chowańca w ciemności, wygląda na takiego co lubi światło.
Ban za nadmiar czerwonego, ponieważ wprawiasz mnie tym w tęsknotę za moimi ociekającymi tym kolorem stylkami.
Ban za to, że ciągle, ale to ciągle mi przypominasz, że mam sobie odświeżyć Hannibala, a ja naprawdę nie mam kiedy ;(
Jestem wystraszona, bo mi się słodycze skończyły, to dlatego mam takie oczy
Ban za to, że nie dość, że pan z sygny rozsypuje wokół jakiś podejrzany proszek, ale teraz nawet i koło Ciebie się kurzy
Ban za wykorzystywanie chowańca jako latarki! Wygląda na to, że jest tym bardzo zmęczony, bo się położył.
Ban za sprowadzanie wiosny, za wcześnie na to, nawet świąt nie było.
Ban za wychodzenie na dwór bez odzienia. Teraz jest taka pora roku, że nocą trzeba nałożyć już jakąś konkretną kurteczkę, a ty nie masz nawet sweterka, tylko gołe ramiona!
Ban za próbę matkowania mi :3 jestem od ciebie starsza młoda damo.
Ban za nie wypuszczanie nietoperzy. Przecież im ciasno w Twojej sygnaturze.
Ban za nagłą zmianę kolorystyki stylki! Jestem w ciężkim szoku, oczywiście pozytywnym, ale to wciąż szok .