Ban za niezrozumienie mojej koncepcji - to moja Pani Zima próbująca dostosować się do jesieni
XDDD
A, że jej zimno nie straszne to gołe nogi!
Strony : 1 ... 46 47 48 49 50 ... 99
Ban za bycie Panią Zimą udającą Panią Jesień, podczas gdy wokół latają soczyście zielone liście!
Ban, bo ty sobie spokojnie stoisz, a twój chowaniec stanowi zagrożenie pożarowe, pilnuj go lepiej żeby nam znowu Eldka nie spłonęła!
Ban za palenie fajki obok grzybowego kręgu. Nigdy nie wiesz, czy te grzyby nie wejdą w jakąś reakcję z dymem z fajki.
Ban za przypomnienie mi, że ja nie mam tych usteczek, a bardzo by mi się teraz przydały
Ostatnio zmieniony przez Nirez (17-11-2021 o 17h12)
Ban za umieszczanie sobie świetlików tak blisko oczu. Mogą dodatkowo cię oślepiać przez co jeszcze trudniej ci pokonać ten mrok.
Ban za to, że już drugi raz mi się wciskasz, gdy próbuję zbanować @Markiz
//Przyznam, że ja też już nie wiem I dzięki :* <3
Ostatnio zmieniony przez Nirez (17-11-2021 o 18h56)
Ban za twój ubiór! Śnieg dookoła, zimno zapewne a ty tak ubrana! Okej futro masz ale nogi prawie gołe, co to są zwykłe rajstopki na śnieg? :o Żebyś się nie przeziębiła tylko!
Ban za niepodążanie za tutorialem z twojej sygnaturki. Nie zrobiłaś swojej Gardienne dwóch kucyków, tylko jeden!
Ban za sygnaturkę, bo przez nią wróciła mi wena twórcza (gore! ), a nie mam dzisiaj czasu pisać
Ban za to że ty wycieczkujesz, a ja siedzę w pracy... I jeszcze mam do poprawki robotę współpracownika xp
Ban z zazdrości po prostu XD
Ban za uświadomienie mnie w brutalnej rzeczywistości linków XD rany, co tam było...? Oł noł...
Ban za wychodzenie na dwór zimą w tak lekkim ubraniu. Dopiero co dwa tygodnie walczyłam z zapaleniem zatok i jak na taką gard w zimowym ogrodzie patrzę wszystko, co wycierpiałam mi się przypomina. Nie możesz cierpieć tego samego, co ja! Nikomu tego nie życzę.
Ban za to, że tak nie dbasz o to swoje poroże, że aż Ci coś na nim zakwitło
Co nam straszysz na cmentarzu? I to jakimiś rewelacjami pogodowymi... tu śnieg, tu błyskawice. Jeszcze kotełek zmarznie. Wstyd!
Ban za kuszenie seksownymi ciuszkami! Jeśli jednak myślisz, że mnie sprowokujesz do odłożenia moich sześciu czekolad, to się bardzo, ale to bardzo rozczarujesz
O, wiem! Ban za posiadanie takiej fortuny w maanie... Ponownie, zazdrość przeze mnie przemawia. I proszę na-ten-tychmiast wyskakiwać z czekolady XD
Ban za próbę wyłudzenia! Nie oddam moich skarbów A ponieważ jestem na diecie, to mam jeszcze tylko dwa kilo cukierków, dwie paczki żelków, słoik Nutelli i trzy kalendarzyki adwentowe z czekoladkami
Ban, że nie doceniasz swojego seksi kucharza z podpisu A on tak magicznie przyprawia, zero wdzięczności.
U mnie dla odmiany "danie" z kubka XD
Ostatnio zmieniony przez Anatea (19-11-2021 o 10h04)