Ban, bo jaka stagnacja, co za stagnacja. Widziałam, że masz zasuw w pracy, więc nie stagnacja a kołchoz :v

Strony : 1 ... 50 51 52 53 54 ... 99
Ban za zbyt szybkie zmienianie stylizacji! Człowiek się już szykuje, żeby pochwalić włosy, a tu bach! Już jest kompletnie co innego!
Ban za tyle warstw stroju, że przeglądarka mi się muli. To spisek, na pewno! XD
Ban za to, że jak przeczytałam Twój komentarz (małymi literami) i spojrzałam na Twoją postać to poplułam laptopa ze śmiechu
Przekonałaś mnie Muszę nad tym popracować
I ban za ukrywanie przede mną do tej pory faktu, że znasz wielkiego Kaydena.
Ban- z tą falą u stóp Gardzi zalejesz parkiet!
Kto to będzie sprzątał, pytam? Deski wypaczy, baba niedobra XD
Ban za terroryzowanie mnie tą roznegliżowaną panienką. I to akurat teraz, gdy tak ziiimno i człowiek tęskni za latem i takimi strojami
Ban, bo rozumiem, że tęsknisz za latem, ale uwierz mi ocieplanie się poprzez palenie świeczek na kapeluszu nie jest dobrym rozwiązaniem, może skończyć się tragicznie >.>
Ban za udawanie niewiniątka i schowanie miecza do pochwy. Jestem pewna, że to ty jesteś odpowiedzialna za tą demolkę i powywracane kolumny. Dodatkowo latają dookoła ciebie odpryski zapewne jeszcze po twoich wyczynach!
Ban, bo przyganiał kocioł garnkowi! Widzę wyraźnie, że coś kręcisz z tą swoją dziwną różdżką i zastanawiam się, kto mógł zrobić taką wyrwę w ziemi, że aż biedne drzewo zostało z korzeniami na wierzchu...
Ban, bo czekam z niecierpliwością na Twoją nową stylkę, a tu nic! Wiesz, zaraz Mikołajki, pomyślałabyś o jakimś prezencie dla nas wszystkich, tu, na forum
Ban za popędzanie koleżanki, kiedy sama nie dajesz przykładu! Twoja stylka jest wciąż Halloweenowa, a myślę że też wiele osób czeka z niecierpliwością na świąteczną wersję twojej Gard!
@Nirez dej :>
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (01-12-2021 o 16h33)
Ban za stresowanie mnie i dokuczanie niewinnej duszyczce, podczas gdy mam już dwie świąteczne stylki czekające na odpowiedni moment! Mogę podrzucić na PW jak coś
Ban za stylkę gdzie twój świąteczny sweter.
Ban za ślęczenie pod Huang Chu, zamiast wspomóc szefuńcia Ląsa i od czasu do czasu wypucować z nami stare miecze w zbrojowni.
Ban za tego pana w sygnie... idzie zima a on nago pewnie mu zimno ;(
Ban, bo nie ma takiej potrzeby martwić się o Pana z sygny @Shairan, ogrzeje go Pan z mojej sygny. :3
Ban za robienie mi apetytu na ładnych panów... i nie tylko panów.
Ban za obsypywanie Gardzi śniegiem, kiedy nie założyła czapki. Zaraz fryzura namoknie i się zepsuje :c .
Ban za ładną panią w miniaturze, jest zimno ona się przeziębi.
Ban, bo nie było grosika dla zakonnicy, nie było dla wiedźmina. Ukrywasz się za woalką, ale my wiemy.
Skandal.