ban za niweczenie mojego geniuszu zbrodni! wszystko by się udało gdyby nie te wścibskie dzieciaki!
niektórzy żonglują jajami a ja mandarynami B))))
Strony : 1 ... 3 4 5 6 7 ... 99
ban za niweczenie mojego geniuszu zbrodni! wszystko by się udało gdyby nie te wścibskie dzieciaki!
Ban za specjalne robienie błędów ortograficznych. Moje serce krwawi gdy je widzi, chociaż wiem, że tak miało być.
Hehe @down wyprzedziłam
Ostatnio zmieniony przez kitsunexd (28-06-2021 o 21h14)
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (28-06-2021 o 21h15)
banix za rozlewanie podejrzanych czerwonych substancji na podłogę a mi na farbę zwraca uwagę!
//ladies! tu jest wszystko przemyślane najpierw się spali kalorię szukając słodyczy żeby potem je ponownie uzupełnić big brain!
Ostatnio zmieniony przez juzek (28-06-2021 o 21h18)
Ban za rozrzucanie cukierków. Jak będziesz miała na jakiegoś ochotę, to nawet nie będziesz wiedziała, gdzie polecą i więcej będzie szukania, niż zajadania xd
Ban za rzucanie liśćmi w sali obrad. I kto to później ma postrzątać.
Ostatnio zmieniony przez kitsunexd (28-06-2021 o 21h17)
ban za animowany parasol bo kto to widział żeby człowiek nawet w spokoju postalkować nie mógł ;----;
Ostatnio zmieniony przez juzek (28-06-2021 o 21h20)
Ban za rozniecenie, niczym nie zabezpieczonego, dużych rozmiarów ogniska w tle toż to niebezpieczne. Tym bardziej gdy w koło tyle łatwopalnych przedmiotów; drabia, dywanik...
Ostatnio zmieniony przez Methrylis (28-06-2021 o 21h58)
ban za rozlewanie takiej ilości wina, zawstydzasz tym samego jezusa, który ci przecież polubił post ;-;
Ban za nazwę bo mi się kojarzy z tym jak nas babeczka z polskiego męczyła o lektury .-.
Ostatnio zmieniony przez Meliah (28-06-2021 o 22h04)
Ban za ponaczepianie na siebie tylu błyskotek. Zaraz się jakaś sroka albo chowaniec lubiący złotka ciebie przyczepi i wszystkie ci ukradnie!
Ban za bycie przebiegłym alchemikiem stosującym teleportację do wyprzedzania normalnych ludków w postach xd
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (28-06-2021 o 22h05)
Ban za chodzenie tak blisko krawędzi podestu, jeden zły krok i jeszcze kostkę skręcisz.
ban za niestandardową ilość oczu, czuję się obserwowana (⊙ˍ⊙)
anix ty dostaniesz banix za kurka rurka bo to okropny wulgaryzm jest i gorszego to ja nie słyszałam!!! no i żeś mnie tym chochole zaraził
//THAT'S THE WHOLE POINT!
Ostatnio zmieniony przez juzek (28-06-2021 o 22h37)
Ban za chowańca na krawędzi kotła, chcesz go ugotować? .-.
ban za magiczne obracanie stron w ksiunżce ale jej nie czytanie no co to ma być?! taki przykład przyszłym uczniom dajesz?! *only wrrr reactions*
//teraz wiesz jak się czują cieniasy mając zablokowane piwo to moje paliwo T_____T
Ostatnio zmieniony przez juzek (28-06-2021 o 22h49)
ban za to ciacho, bo zawsze mnie część tylna boli jak je widzę, a czerwony kamień ma na niego bana i nie mogę go mieć rip
banicja za robienie mi konkurencji w kategorii best stary ever
w takim razie banix za brak chęci podzielenia się tym tytułem, nie wiedziałem, że po to mleko będę musiał iść sam
banix za wybranie podróży samotnie a ja myślałem że to coś poważnego! T_____T
Ostatnio zmieniony przez juzek (28-06-2021 o 22h53)
Dostajesz ban za zainspirowanie mnie do bycia takim chochołem jak Ty i drugi stary <3
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (29-06-2021 o 01h33)
Ban za chodzenie w piżamie, chyba się pora już ubrać?
Ban za uroczą sygne z bitew, zazdro.
ban za nie pokazanie chowańca na profilu tylko trzymanie na palcu motyloptaka