Ban, bo weź, nie wzięłaś pod uwagę, że mogę kibicować Horusowi.
- Albiel i Perełki
- Razjel z ruchańcem
- zespół R świąteczny
- wilk i królik
- kot Lucek
- pisklak Horus
- gruba wiewióra
Oro
- Melkor
Ban, bo weź, nie wzięłaś pod uwagę, że mogę kibicować Horusowi.
Ban za sygnaturkę bo jest nieznośnie życiowa i mi smutno, bo to prawda i tak się zachowuję jak trzeba coś zrobić T^T
Ostatnio zmieniony przez Meliah (27-06-2021 o 22h07)
Ban za latającą książkę w zamkniętym pomieszczeniu. No przepis na katastrofę o-o
Ban za sygnaturkę bo nie mogę przestać się na nią patrzyć >_>
Ban za zbyt uroczego kotka na sygnaturze, to powinno być zakazane!
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (27-06-2021 o 23h23)
Ban za używanie czarów w piżamie. Zaraz spadnie na nią ten magiczny pył i będzie się świecić w nocy nie dając ci usnąć
Ban za instagrama bo wygląda estetycznie nie to co mój T^T
Ba za chowańca, bo jak na niego patrze to nie mogę przestać się uśmiechać, jest taki UwU
Ban(an) za Viego w sygnie. Nie mogę się na niego napatrzeć, jest zbyt piękny D:
JA cię banuje bo moge! Bany wróciły muahahaha
BAN za brak klepania kotleta w sygnie!
Ban za niedocenienie siły poczucia winy nefalema! Przecież ileż można żreć kotlety, zaraz nie zmieszczę sie w progu xD
Ban za banowanie zrzucania winy. No przecież nefalemowie są temu winni xD Jak możesz wątpić w osądy Imperiusa xD
@Markiz #teamheaven! ♥
Ostatnio zmieniony przez Shairan (28-06-2021 o 09h25)
Ostatnio zmieniony przez Markiz (28-06-2021 o 09h27)
Ban za plamienie podłogi Fenghuangów krwiopodobną cieczą. Ja wiem, że oni się w czerwieni lubują, ale myślę, że dekoracją wnętrz powinni zająć się osobiście ;p
Ban za zabieranie tak słodkiego maleństwa do jakiń, jak ci nie wstyd jeszcze się przeziębi.
Ban za lody u Twojej Gardiny, teraz mam na nie ochotę, a w domu ich brak.
Banuję za piękną stylizację. Nutka zazdrości przechodzi ;p
Ban za zasłanianie sobie oczu. Jeśli razi cię sygnaturka, to wystarczy ją zmienić, a nie ryzykować upadkiem!
Ban za sygnaturę, nie mogę oderwać od niej oczu ;o
Otrzymujesz bana za tworzenie zbyt doskonałych komiksów, czytam je po kilka razy i czuję się zazdrosna, bo nie umiem takich robić!
Ban za udziwnione róże. Aż boję się pomyśleć coś ty z nimi zrobiła, że mają taki kolor .
Ban za zdetronizowanie Huang Hua; widzę, że już się rozgościłaś w sali obrad „ಡωಡ„
Ban za stylizacje, nie myślałam, że tak dobrze może wyglądać szamanka w jasnych barwach.