Ban za chodzenie z prawie że gołymi nogami kiedy ciemno i pewno zimno synek przeziębisz się
niektórzy żonglują jajami a ja mandarynami B))))
Strony : 1 ... 4 5 6 7 8 ... 99
Ban za chodzenie z prawie że gołymi nogami kiedy ciemno i pewno zimno synek przeziębisz się
Ban za chodzenie bez butów. No przecież jeszcze się pokaleczysz w stopy.
Ban za bycie tak dobrym w skradaniu się że mnie wyprzedziłaś.
Ostatnio zmieniony przez Henrieta (29-06-2021 o 12h05)
Ban za pingwinka. Biedy na pewno się boi w takim otoczeniu ;-;
Ban za zabieranie chowańca do laboratorium.
Ban za strzałę w ręce. Jednego oka już nie masz, drugie chcesz stracić
Ban za chodzenie po nocy.
Ostatnio zmieniony przez Mijane (29-06-2021 o 12h36)
Ban za ubranie gardzi w samą sukienkę, co jak jest jej zimno?
Ban za zerkanie na boki. Kogo tam podglądasz?
Ban za pokonanie kury. Już wiem, czemu mi tak łatwo poszło w walce xD
Ban, bo masz na sobie tyle kolców, że pewnie przerobiłaś ją na szaszłyki... Nawet nie chcę o tym myśleć (> ^ <)
Ban za zanurzanie włosów w kotle juzka. A jak to zupka a nie farba? Nazostawiasz włosów i co w tedy, jak się z tego wytłumaczyć D: ?
@Qoona Ban za przecenianie mojego leniwego zada. Jeśli już, sama się nabiła na te kolce D:
@Lieb ban za cichociemne wejście i wyprzedzenie mnie how dare you
Ostatnio zmieniony przez Shairan (29-06-2021 o 13h11)
Ban za chodzenie na ślepo. Zasłoniłaś sobie oczy i jak teraz będziesz walczyć z tym mieczorem? Przewrócisz się? ;<<<
Ban za takie szczelne zasłonienie twarzy, a zapomnienie o pasie! Kiedy komary cię dopadną to lepiej już drapać się po szyi niż skrobać się później po nogach przez spodnie, uwierz mi :<<<
Ban za okradanie drzewa z kory i chowanie się w jamie. Myślisz, że jego korzenie cię tam nie znajdą >:-> ?
Ban z kopytkowanie po jaskini. Uważaj byś nóżkę nie złamała.~
Ah Lieb... Klasyczny ban za wpychanie się ;*
Ostatnio zmieniony przez Faren (29-06-2021 o 14h23)
Ban za wytwarzanie mikstur w podziemiach. Aż strach pomyśleć do czego one ci są potrzebne!
ban za stanie w nocy w takim stroju, w lesie w nocy. Jakiś Feary się może przestraszyć ciebie na śmierć
Ban za bieganie boso po kamieniu. Nocą jest raczej zimno, więc zmarzniesz w stópki i złapiesz wilka .
Ban za skitranie marchewki we włosach. To chyba nie najlepsze miejsce na warzywa.
Ban za to że tworzysz piękne rysunki. (nutka zazdrości bo ja wyszłam z wprawy i nie mogę się na nowo rozruszać)
Ban za nazwę, kojarzy mi się z imieniem Henryk, a imię Henryk wcale nie jest spoko