Banuję Cię ponieważ uważasz, że jesteś za stara na grę. Nie ma czegoś takiego być za starym na grę. Grasz w to, co sprawia Ci przyjemność :3
Ostatnio zmieniony przez Shairan (28-06-2021 o 11h43)
Banuję Cię ponieważ uważasz, że jesteś za stara na grę. Nie ma czegoś takiego być za starym na grę. Grasz w to, co sprawia Ci przyjemność :3
Ostatnio zmieniony przez Shairan (28-06-2021 o 11h43)
Ban za to, że mnie nie bombardujesz i nie przypominasz! Dwa razy kopne w kamień i zapominam.
ale niedługo l4 hyhy to mnie musisz zaspamować
Ostatnio zmieniony przez Shairan (28-06-2021 o 11h57)
Ban za noszenie maski jak ty możesz oddychać ? Z resztą czemu zakrywasz swoją śliczną buzię ?
Ban za cyklopowego nietoperza, dlaczego on ma tylko jedno oczko? On tak groźnie zerka!
i cyk banix za duże ilości kwiatków na raz, jesteś ogrodem czy gardzią?
a tak serioza to kox stylka, muszę przyznać
Ban za picie w miejscu publicznym! I jeszcze przejadać to to słodyczami... No jak tak można? Wiesz ile to kalorii?
I banik za nieodpowiednie buty do chodzenia po jaskiniach.
Ban za banowanie za nieodpowiednie buty podczas kiedy Ty ich w ogóle nie masz. Jeszcze staniesz na jakiś patyk i będzie bolało
Ban bo Twoja też jest super :) W bardzo fajnym stylu
Ban za bycie chytrym lisem! xD
Ban za tak intensywny blask. Większość z nas jest narażona na oślepnięcie o-o
Ban za to że lis tak rzadko zagląda do wyzwań
/Bo kaczuszka to wyzwanie XD
Ostatnio zmieniony przez Charlees (28-06-2021 o 17h12)
Ban za tańczącą kaczuszkę. Kompletnie nie pasuje do reszty profilu
banicja za XD z małych panie zlituj się!!! T___T
Ban za to, że dajesz swojemu chowańcowi wchodzić tak wysoko. Jeszcze spadnie i się potłucze.
Ban za to coś niebieskiego na głowie. Czuję, że wysysa mi duszę xD
ban za brak letho klepiącego kotleto, jak wiadomo klepanie kotletów o 7 rano w niedzielę to najlepsza pobudka
Ban, bo daj chłopu odpocząć. Ręce którymi klepie kotlety przydają mu się też do innych czynności D: np wiercenia o 21 w niedzielę <3
ban za globalne ociaplenie bo jak wiadomo nie ma czegoś takiego DUH! SPOKOJNIE! LUDZIE TO TYLKO ŻARTY! plyz nie chcę nosić foliowego czepka ;-;
//nastąpi selekcja naturalna bo kapelutek nie lubi jak cokolwiek na niego skacze!
Ostatnio zmieniony przez juzek (28-06-2021 o 20h56)
Ban za pomarańczowy kapelusz! A co jeśli jakiś króliczy chowaniec pokaźnych rozmiarów pomyli cię z marchewką?
baniacz za te zielone toksyny ulatniające się dookoła garnka. a co będzie jak nas wszystkich potruje?! 0.0
Ban za hodowanie podobnych substancji w kotle za tobą! Pewnie zwracasz na to uwagę, żeby zatuszować własne niecne plany :'D