Ban za poplamienie ziemi. No jak to tak można marasić.

Strony : 1 ... 9 10 11 12 13 ... 99
Ban za poplamienie ziemi. No jak to tak można marasić.
Ban za nie pojawianie się na wyzwaniach, czujemy się porzucone.
Ban za używanie czarnej magii. Zobacz czym już się stałaś!
Ban za czerwone palce, i po co było tak obgryzać paznokcie?
ban za włosy do ziemi. Idziesz przez las i ciągniesz je po brudnej ziemi za sobą. Jeszcze jakiś mały chowaniec się w nie wpląta
@down ej faktycznie, o kurczaki...
Ostatnio zmieniony przez Floy (02-07-2021 o 23h21)
Ban(an), bo sama masz fryzurę ciągnącą się po ziemi xD Widzę przez tą halkę w sukience. Ładnie to tak, hmm?
Ban, bo masz fajniejsze tło od mojego i teraz mi smutno xD
Ban za zakolanówki na spodniach, czy to trend w tamtych stronach? Gdzieś ty młodego Purreko zabrała? Rodzina go wydziedziczy, jeśli napatrzy się takich rzeczy i wróci ze skrzywionym poczuciem stylu DDD:
Ostatnio zmieniony przez Qoona (02-07-2021 o 23h23)
Ban za bycie wielkim komarem, jeszcze się ktoś nabierze
Ban za intrygującą sygnaturę hehe
z czego jest?
Ban za tło, też takie chcę
Ban za świecenie pod wodą, zakłócasz komunikacje pod wodną i skąd ryba ma wiedzieć czy ma płynąć czy nie.
ban za roztaczanie dziwnych, świecących, fioletowych kręgów pod stopami
ban za banowanie roztaczania dziwnych, świecących, fioletowych kręgów pod stopami, ładne są, proszę o litość.
Ban bo jak to możliwe, że wylewasz wodę z kielichów pod wodą? Jak to działa?
Ban, bo przez twój nick przypomniałam sobie o sprawie porwania "orlątka" czyli syna Charlesa Lindbergha. Już nigdy nie spojrzę na twoją Gardienn tak samo XD
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (03-07-2021 o 22h50)
ban za ubranie się ciepło gdy za tobą słońce i piękna pogoda. Zagotujesz się
Ban za kontrastowanie ze swoim chowańcem i próbę skitrania go w tle. Będzie mu smutno
Ban za hipokryzję! Twojemu chowańcowi pewnie też jest smutno, że zasłaniasz go mieczem i nawet nie może zobaczyć, kto wchodzi na twój profil! :c
Ban za ogromne rozcięcie w spódnicy, jest niedziela, dzień święty, jak Ci nie wstyd tak kusić innych strażników.
ban za gwiazdki i kryształy tak blisko skrzydeł. Mocniejsze machnięcie i wszystko spadnie na śnieg
Ban za chodzenie po śniegu boso, przeziębisz się.
Ostatnio zmieniony przez Faren (04-07-2021 o 17h48)
Ban za prowadzenie chowańca w takie miejsca, co jak się wystraszy?
ban za skrzydła na głowie. Może są prawdziwe i gdy zaczniesz ich używać zawiejesz swoje uszy