Ban za brak niebieskiego w stylizacji, już się przyzwyczaiłam do niebieskiej Mar i czuję się zagubiona ;__;

Strony : 1 ... 8 9 10 11 12 ... 99
Ban za brak niebieskiego w stylizacji, już się przyzwyczaiłam do niebieskiej Mar i czuję się zagubiona ;__;
Ban za skrzydła, po co ci dwie pary?
Ban za brak sygnaturki ._.
Ban za sygnaturkę zajmującą całą przestrzeń.
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (01-07-2021 o 16h27)
Ban, bo ty posiadasz nawet więcej ładnych zamków D: I kto w nich wszystkich mieszka?
Ban za zmianę stylizacji! Gdyby nie toksyczno-zielone włosy i sygnaturka nie poznałabym cię na forum D:
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (01-07-2021 o 16h36)
Ban, bo ja przynajmniej zawsze mam przy sobie te odblaskowe kudły, żeby wszystkich ostrzegać, że Qoona idzie, ale ty zmieniasz sobie gatunki jak ci się podoba i się nie przejmujesz!
Okej shame one me.
Ban za zbyt spiczasty dziób, jeszcze tym komuś oko wybijesz.
ban za rozbite kryształy. Mieliśmy już takiego co bawił się w ich rozbijanie i skończyło się to wojną
Ban za przetarganie swojej sukienki przez całą łąkę tylko po to, żeby sobie pobrzdąkać na harfie na świeżym powietrzu - jest cała w płatkach kwiatów, które ogołociłaś po drodze ~.~
Ban za maskę! Skarbie ona nie ma wycięcia na oczy, uważaj bo się wywrócisz.
Ban za słodki strój i chowańca, jest tak słodki, że już herbaty nie posłodzę
Ban za okulary- cały czas łapię się na tym, że widzę w nich oczy ślimaka na czułkach >.>
Divia ban za zbyt lekkie ubieranie się, twoja postać się przeziębi.
ban za posiadanie konia i tak długiego, zaostrzonego kija. Możesz zrobić mu krzywdę
Ban za sygnaturkę, bo ciemna jest i mało co przedstawia (chyba oczy tylko?)
Ban za dziurę w dole koszulki, trzeba uważać, jak się wchodzi w pnącza!
Ban za trzy twarze. Nie wystarczy ci jedna?
Ban za ekipę w sygnaturce, bo u nas na syfie jest to zabronione.
Ban za te wszystkie pióra. Z jakiego to ptactwa? Mam uczulenie na pierze >///<