Ban za te wodne tło. Jak widać twojej Gardzi aż się białka oczu pokazały z braku tlenu. Aż dziw, że twój chowaniec ma się tak dobrze pod wodą.

Strony : 1 ... 11 12 13 14 15 ... 99
Ban za te wodne tło. Jak widać twojej Gardzi aż się białka oczu pokazały z braku tlenu. Aż dziw, że twój chowaniec ma się tak dobrze pod wodą.
Ban za brak spodni lub spodenek. No wiesz ty co? Uważaj by nie kucać i unikaj schodów, bo jeszcze coś będzie ci widać!
Ban za chodzenie w takim pobojowisku. Popatrz na te drzewo, zaraz będziesz miała buty brudne.
Ban za niebycie juz ZakapturzonąLu. Jak to tak. Nawet kaptura nie masz teraz.
Ostatnio zmieniony przez Kizu (06-07-2021 o 19h32)
Ban, bo twoi dwaj potworaści koleżkowie wyglądają na takich, co to potrafią lewitować, za to tobie radziłabym uważać na tę lawę za wami o.o
Ban za skradzenie królowej Elżbiecie II jej ksywki, znajdź se swoją! :p
Ostatnio zmieniony przez Ruby-nova (07-07-2021 o 09h54)
Ostatnio zmieniony przez Mijane (07-07-2021 o 10h56)
ban za zabranie chowańca do dziwnego lasu. Jeszcze się przestraszy biedak, ucieknie i zgubi
@down jestem zbyt leniwa by kopiować kropka w kropkę
Ostatnio zmieniony przez Floy (07-07-2021 o 11h01)
Ban za nietoperze, któryś zaplącze ci się w końcu we włosy
Ban za brak wybranka serca. Skąd mam wiedzieć, czy polać ci miodu, wina czy piwa?
@down ha ha, cieszę się xD
Ostatnio zmieniony przez Ruby-nova (07-07-2021 o 15h47)
ban za trzymanie drzewa i peleryny w jednej ręce. Zdecyduj się, bo jeszcze drzewo przypadkiem zniszczyć albo pelerynę tym badylem rozerwiesz, a szkoda by jej było
ps.[twój ban tam wyżej to najśmieszniejszy jaki tu widziałam]
Ban za śmianie się z moich banów.
Ban za tą igłę w dłoni, jeszcze zrobisz sobie nią dziurę w pelerynie i co będzie? T^T
ban za pianino koło pianina. Jak masz jedno w Ogrodzie Muzycznym to po co tachać tam swoje
Ban za wygląd, przestań straszyć dzieci
Ban za tyle lawy, jak się potkniesz i wpadniesz to się usmażysz T^T