Ban za garnie tak pięknej melodii, aż nawet twój chowaniec dał się jej oczarować!

Strony : 1 ... 7 8 9 10 11 ... 99
Ban za garnie tak pięknej melodii, aż nawet twój chowaniec dał się jej oczarować!
Ban za nick kojarzący mi się z aronią. Aż nabrałam ochoty na koktajl z niej, a nie mam już zapasów i czekania na nią jeszcze tyle czasu .
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (30-06-2021 o 16h29)
Ban za to że znowu cię znowu nie poznałam! Za często zmieniasz te stylki
Ban za włóczenie się po forum, kiedy twój post na ocenianiu stylizacji czeka na uzupełnienie c; Wiem, że robię teraz dokładnie to samo, ale to tylko przyjacielskie przypomnienie xD
// A, to zmienia postać rzeczy! Myślałam, że może o tym zapomniałaś, bo tak też się zdarza ^^
Ostatnio zmieniony przez Qoona (30-06-2021 o 17h23)
Ban bo na uzupełnienie postu jest 24h a ja nie mam teraz czasu na uzupełnienie i chciałam tylko zaklepać .-.
Ban za hodowanie roślin na głowie chowańca! Jak je podlewasz, to ten biedaczek pewnie biega cały mokry, jeszcze się przeziębi i będzie bardzo smutny :< .
Ban za rysunki, bo sama rysować nie potrafię:`<
Ban za brak zdecydowania na jedną broń. :<
Ban za to ze posiadasz to zarabiste tlo, czuje zazdrosc tak fest
Ban za używanie uroczych odcieni w stylizacji. Nie muszę patrzeć na twój nick żeby wiedzieć, że to ty.
Ban za demotywujące zdanie na profilu. Po przeczytaniu tego zdania, jestem jeszcze większą pesymistką xD
Ban za wierzenie we wszystko, co czytasz na profilach innych ludzi! Nie można tak dawać na siebie wpływać!
Ban, bo z nas dwóch to ty stoisz w lawie, to chyba ja powinnam zadawać to pytanie o.o
Ostatnio zmieniony przez Tryphena (30-06-2021 o 20h09)
O, kurczę XD Ban za rozśmieszenie mnie, zaraz maska mi spadnie! >:c Co takiego zaliczałaś w ten sposób? Trening nadgarstków? XD
ban za chowanie się w jaskini. Jeśli spotkałby cię jakiś turysta mógłby zejść na zawał
Ban za takie skrajności w ubieraniu się; tu ponczo, tu gołe nogi, twoja Gard dostanie normalnie szoku termicznego, bo tu jej za zimno, a tu za gorąco .
Ban za zamknięte oczy, jeszcze się przewrócisz i zrobisz krzywdę.
Ban za szorowanie spódnicą po ziemi, pobrudzi się i trzeba będzie prać :<
Ban za rozlewanie dziwnych substancji. Zobacz, jak zmieniło się otoczenie
Ban za ubieranie się nieodpowiednio do pogody, ochłodziło się, deszcz pada, pióra Ci zmokną!
Ban za puste czarne oczy, bo są troszkę przerażające :<