Odcinków ma być 20, Lance jest jednym z WSów, także całkiem logiczne jest to, że trzeba będzie mu wybaczyć jego winy. Zwłaszcza, że HH sprawuje władzę w KG i mianowała go szefem straży. Chyba wie co robi, prawda?
@down Najwidoczniej najbardziej gustuję w postaciach, które tworzą sytuacje pozostawiające niesmak u innych :)
Edit: @down nie rozumiem dlaczego moja wizja miałaby być "słaba" skoro to tylko wizja? To tak jakby komuś powiedzieć, że jego teoria jest niepoprawna, a to przecież tylko TEORIA. Przepraszam, ale nie interesują mnie ścieżki innych graczy. Ja mam na WSa Lanca i mi odpowiada to jak póki co toczy się z nim ścieżka. Uratował Gardienne? Super. HH chce żebyśmy mu wybaczyli? Super, ja to z chęcią zrobię. Moja wizja randki jest TYLKO wizją i byłoby super jakby coś podobnego się sprawdziło. Ewentualnie można by to połączyć z tym co tu było już pisane. Gardienne i Lance mogliby pójść w plener potrenować walkę, porozmawialiby przy okazji, a wracając do KG zaskoczyłby ich piękny zachód słońca i cyk ilustracja jak się całują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Edit 2: @down Mogłabym spytać o to samo. Co Ty chcesz osiągnąć pisząc, że moja wizja romantycznego Lanca jest "słaba"? Ja po prostu dyskutuje, tak jak wszyscy tutaj, ale nie mówię nikomu, że jego teorie, pomysły, czy wizje są "słabe".
Edit 3: @down Mimo wszystko pozwolę sobie odpisać. Też mam swoją opinię i mam świadomość, że nie wszyscy muszą się z nią zgadzać. Ciebie najwidoczniej także mocno gryzie fakt, że ktoś może się z Tobą nie zgadzać. Jednak ja jak się z kimś nie zgadzam, to robię to w sposób kulturalny i nie używam epitetów do określania jaka jest czyjaś opinia/wizja/pomysł/teoria. Też jestem za tym, żeby zakończyć tą dyskusję w tym momencie, bo zaczyna robić się offtop. Również życzę miłej rozgrywki, ale proszę dać grać każdemu po swojemu, dobrze? Ja tymczasem poczekam na pozytywny odzew do mojej teorii, bo może znajdzie się tu ktoś, kto myśli podobnie i aż miło będzie z takim kimś popisać i powymieniać swoje "słabe" wizje :) Życzę smacznej kawusi.
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (14-05-2021 o 00h50)