@Natsuki
Zgadza się, są to serduszkowe łuski c: Nie jestem jeszcze pewna czy tak będzie wyglądać ostatecznie i czy będę go kończyć w takim stanie jak wygląda aktualnie no ale zobaczymy, cieszę się że się podoba ^^
Paleta jest supi, ciepłe i zimne, jest ładny kontrast i na pewno przy czymś użyję, powodzenia z egzaminami!
Co do planów i rysowania wygląda to tak że jak jedno skończę to już mam kolejne do roboty i jak halloween już za nami tak teraz będę myśleć nad jakimiś zimowymi designami i modlić się by ludzie mieli jakieś pieniądze po black friday i szaleństwach halloweenowych ostatków (bo zima to najgorszy czas na sprzedawanie czegokolwiek, nikt nie ma pieniędzy X_X) no a jeśli nie będą mieć to przynajmniej jestem bezpieczna po ostatniej Marzannie i Jaryle bo dały mi duży i niespodziewany zastrzyk gotówki. Tak że chciałabym porobić coś dla siebie, jakieś personal arty ale wychodzi zawsze jak wychodzi - jedyne co to jakieś headshoty albo pomniejsze doodle i to byłoby na tyle, powrót do pracy. Niekończącej się pracy. Pytania nie są głupie więc naprawdę nie ma co się bać je zadawać xD
Dzisiaj będzie inny pomysł na design - tak zwany "object head". I jest to WIP oczywiście bo dopiero testuję pomysły i nie ma żadnych wzorów na razie tylko rozplanowane bazowe kolory.
Może jutro wstawię coś skończonego.⟐ DESIGN ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (18-11-2021 o 00h09)