Kolejny atak na ArtFight, tym razem WIP portretu bardzo ładnego OC który wpadł mi w oko już jakiś czas temu.
Koniec pride month co oznacza że mamy Halloween.⟐ ARTFIGHT ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (21-07-2022 o 04h20)
Koniec pride month co oznacza że mamy Halloween.⟐ ARTFIGHT ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (21-07-2022 o 04h20)
Do jutra.⟐ SECATI ⟐
ArtFightowych prac pojawi się tu więcej bo to aktualnie jedyne co teraz robię.⟐ ARTFIGHT ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (21-07-2022 o 04h21)
Możliwe, że jutro też coś zrobię na prędkości i wrzucę, zobaczymy.⟐ ARTFIGHT ⟐
Gimme rain pls ;_;⟐ ARTFIGHT ⟐
Jak mnie upał nie dobije i jutro to może wstawię coś skończonego.⟐ INNE ⟐
Pray for rain X_X⟐ DESIGN ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (09-07-2021 o 01h12)
Do jutra!⟐ DESIGN ⟐
Jako że nadal nie posiadłam wiedzy i techniki dobrego i długiego oceniania i pisania, że coś jest serio dobre, to zrobię to prosto. A dokładnie, że twoja prace są nadal dobre, jak za czasów gdy zaglądałam tu przed spaleniem serwerów, a wręcz robią się lepsze, nie wiem czy nowe brushe ale cieniowanie i oświetlenie robią jeszcze lepszą robotę oraz twoja kreatywność co do designów nadal mnie zaskakuje .w.
A co do kolorków nowego designu to bym sugerowała coś w kolorystyce bagiennej czyli ciemne brązy, zielenie. Chociaż też kojarzy mi się z rozrywanym mięsem, miejsce pomiędzy rękoma i nogami oraz krwią.
Jutro powrót do WIP'ów zapewne.⟐ DESIGN ⟐
Jak się nie roztopię to może go porobię bardziej i skończę z kolorami, zobaczymy.⟐ OC ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (12-07-2021 o 01h18)
Do jutra.⟐ OC ⟐
Jak dostanę palety/wzory to postaram się skończyć go tak by wstawić go jutro c:⟐ DESIGN ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (15-07-2021 o 01h01)
Do jutra!⟐ DESIGN ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (16-07-2021 o 00h55)
Nie wiem co będzie jutro, mam nadzieję na jakieś skończone rzeczy ale raczej WIP'y znowu.⟐ DESIGN ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (16-07-2021 o 01h19)
Może jakieś skończone coś jutro, zobaczymy.⟐ DESIGN ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (17-07-2021 o 01h12)
Do jutra.⟐ DESIGN ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (18-07-2021 o 01h11)
Może jutro będzie WIP trzeciego designu na tej bazie, zobaczymy.⟐ DESIGN ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (19-07-2021 o 01h15)
Do jutra.⟐ DESIGN ⟐
Chodzę i noszę się do skomentowania wątku od jakiegoś czasu, bo nie chcę pisać, że uu ale fajne, bo wszystko jest fajne i to jest niesamowite patrzeć na progress i na wysiłek w jaki w to wkładasz, ale nie wiem co napisać. Na pewno, że podoba mi się ten przedostatni tęczuś i życzę mu dobrego właściciela lub dobrej właścicielki, a ten ostatni to jest straszny i ja nie wiem jak zasnę teraz (tak naprawdę to wiem). Boję się jego oczu.
a tutaj wrzucę ci trochę paletę, dla inspiracji czy coś
Od jutra raczej powrót WIP'ów, zobaczymy.⟐ DESIGN ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (22-07-2021 o 01h10)
Modlitwy o chłód i deszcz zostały wysłuchane, mam nadzieję coś jutro zacząć albo skończyć.⟐ DESIGN ⟐
Uważam, że potworkowi z oczami zdecydowanie lepiej jest w kolorach, które sama mu dobrałaś, osobiście nie jestem w to najlepszy, ale jest mi bardzo miło, że palety zostają uwu.
O NFT czytałem trochę w kontekście tego, że to jest nowy rodzaj sztuki i wyrazów artystyczności, że to jest nowa wersja drogich obrazów cenionych mistrzów, ale właśnie nie jestem do końca przekonany (czyli zgadzam się z tobą, zwłaszcza w kwestii środowiskowej), więc nie będę ci tu truł, jedynie wyrażę obawę, że to rzeczywiście może wejść na stałe i stać się normą ;-;
Twój smok mi się bardzo podoba, bo jest trochę chiński, a ja lubię chińskie rzeczy i też w sumie dla inspiracji, wrzucam ci qilina/kirina/chińskiego jednorożca (pls dont, nie lubię ich nazywania jednorożcami) w spoilerze, może też cie poinspiruje owo
qilin
WIP maraton od dziś? Bardzo możliwe.⟐ DESIGN ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (23-07-2021 o 00h01)
Do jutra.⟐ DESIGN ⟐