Jeśli są tu jacyś fani Nevariusa to dokończyłam jego wersję w kolorze z poprzednich postów, dałam mu konkretne tło i efekty, cool boi =w=
Do jutra może.⟐ OC ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (25-02-2023 o 03h00)
Strony : 1 ... 16 17 18 19 20 ... 22
Do jutra może.⟐ OC ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (25-02-2023 o 03h00)
Do następnego!⟐ INNE ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (27-02-2023 o 00h00)
Do jutra może?⟐ SECATI ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (04-03-2023 o 00h00)
Nie wiem do kiedy ale do następnego!⟐ SECATI ⟐
Do następnego!⟐ OC ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (13-03-2023 o 00h02)
Do nie wiem kiedy ale odezwijcie się ples bo nawet o tej dwudziestej mogę wrzucać posty jak coś xD⟐ OC ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (26-03-2023 o 20h28)
Do jutra może.⟐ SECATI ⟐
Do następnego.⟐ SECATI ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (07-04-2023 o 00h02)
Do następnego.⟐ INNE ⟐
Do następnego.⟐ SECATI ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (19-04-2023 o 02h02)
Nie wiem kiedy wpadnę jeszcze ale wszelakie komenty jak zawsze miłe widziane na tej pustyni xD⟐ INNE ⟐
Do następnego.⟐ INNE ⟐
Do następnego.⟐ INNE ⟐
Do jutra może?⟐ SECATI ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (07-05-2023 o 01h00)
Do jutra?⟐ INNE ⟐
Do następnego.⟐ OC ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (17-05-2023 o 20h49)
Do jutra mayhaps.⟐ SECATI ⟐
Do następnego!⟐ OC ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (23-05-2023 o 00h31)
Do jutra może!⟐ INNE ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (25-05-2023 o 00h13)
serwus! ( ̄ω ̄)
obiecałam, że wpadnę, a danego słowa dotrzymuję, więc oto jestem B)
i sori, jak coś pomieszam w kwestiach technicznych albo będę bełkotać bez sensu, w rysowanku to ja jestem totalny laik ;_;
czasem sobie tu zaglądam i zawsze oglądając jakiekolwiek twoje prace jestem pod ogromnym wrażeniem twojego skilla! i nie będę tu teraz pitu-pitu o talencie, bo to jest rzecz oczywista, zresztą sam talent nie pozwala na tworzenie takich rzeczy, może co najwyżej lekko pomóc. w każdym razie, chciałam docenić to, ile czasu, samozaparcia, systematyczności i ciężkiej pracy musiałaś włożyć w szlifowanie swoich artystycznych umiejętności, żeby dojść do takiego poziomu. dosłownie patrząc na te twarze mam wrażenie, jakby były żywe xD. kolorki są cudownie dopasowane do insekto-estetyki i takie dynamiczne, bardzo do mnie przemawiają, chociaż to zupełnie nie moja paleta kolorów. nie znam się ni ch. na anatomii, cieniowaniu i tych innych artystycznych sprawkach, więc nie dam ze swojej strony żadnego wartościowego feedbacku, ale na moje oko to wszystko tu jest jak ta lala!
poza tym jestem pod wrażeniem twojej kreatywności i oryginalności - w końcu wymyśliłaś sobie swoją własną rasę od zera i dzielnie trzymasz się jej kanonów! poza tym jak się patrzy na twoje prace, to totalnie czuć, że przelewasz w nie samą siebie, mam wrażenie, że są bardzo autoekspresyjne. nie wiem, czy sensownie to wyraziłam, po prostu czuć w nich ciebie xD. masz swój charakterystyczny styl, w którym ewidentnie dobrze się czujesz i spełniasz. fajno, że się tak artystycznie odnalazłaś :D
dobra, to tera moje ulubione pracki (tylko z ostatniej strony, bo nie chcę się za bardzo rozpisywać): te dwa następujące po sobie rysunki twojego ocka, xana, od dziś jestem fanką *^* człowiek patrzy na samą twarz, jej wyraz, te oczy i od razu ma pewne pojęcie o charakterze tej postaci (kolejna zasługa twego skilla, świetnie uchwycasz emocje i osobowość swoich ocków!).
pan jednorożec w pastelkach - no cudo, podoba mi się twoja interpretacja tego mitycznego zwierza jako człowieko-podobnej istoty; widać, że jednorożec, ale mimo wszystko ma te owadzie oczy~ btw, to tło - CUDEŃKO ♥
a to nie-kot stworzonko z kolejnego posta to chyba moja fav praca spośród tych wszystkich. kolorystyka jest *chef's kiss*, design mega ciekawy, ogólnie wszystko w nim kocham o(>ω<)o
no i wspomniana przeze mnie na zapytajkach pracka w czerni i bieli. jak tam wspomniałaś, że rysowanie w takiej kolorystyce jest dosyć problematyczne, to skoro wyszło tak cacy, to jest tylko kolejny dowód wysokiego skilla, podziwiam!
a, i kocham mango-mackę i inne ocki ze strimka <3
no i na zakończenie mojego wywodu chciałam jeszcze raz życzyć wszystkiego najlepszego z okazji niedawno minionych urodzin, dużo weny i nowych pomysłów, jak najmniej artblocków i natrętnych klientów, owocnej pracy z rysunkami, koko dżambo i do przodu, buziaki ( ̄^ ̄)ゞ
// nooo, to w takim razie będę wpadać częściej, trzeba twoją pracę otwarcie docenić trochę!! i dziena za mackobless ♥
Ostatnio zmieniony przez idontcare (28-05-2023 o 13h27)
Do następnego!⟐ INNE ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (28-05-2023 o 04h36)
Do jutra może!⟐ DESIGN ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (30-05-2023 o 00h02)
Nie za dobrze u mnie aktualnie więc nie wiem kiedy kolejny post, może będzie jak zawsze, może mniej, się zobaczy.⟐ DESIGN ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (01-06-2023 o 04h23)
Do jutra może.⟐ OC ⟐
Do następnego!⟐ OC ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (03-06-2023 o 01h18)