I dzisiaj już ostatnia praca z ArtFight!
W tym roku udało mi się zrobić 30 ataków (rysunków) z czego jestem dość dumna, bo wychodzi praktycznie jedna praca na dzień : D
Do jutra!⟐ ARTFIGHT ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (15-08-2022 o 00h03)
Strony : 1 ... 14 15 16 17 18 ... 22
Do jutra!⟐ ARTFIGHT ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (15-08-2022 o 00h03)
Do jutra!⟐ INNE ⟐
Do jutra!⟐ SECATI ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (17-08-2022 o 00h05)
Do jutra!⟐ SECATI ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (22-08-2022 o 00h15)
Do następnego, nie wiem czy jutro ale na pewno wrócę.⟐ INNE ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (07-09-2022 o 00h00)
Nie wiem kiedy wrzucę coś nowego ale może niebawem, zobaczymy.⟐ OC ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (19-09-2022 o 01h03)
ahhhh, kocham Bunana <3
Muszę ci powiedzieć, że przez ostatni rok mocno się rozwinęłaś pod kątem designu oraz kunsztu artystycznego. Twój lineart stał się bardziej subtelny i aż miło się patrzy na każdy kolejny nowy rysunek.
Czekam aż więcej będzie próbowała w kwestii paitingu XD
Tak trzymać <3
Do nastepnego!⟐ INNE ⟐
Do kiedyśtam.⟐ SECATI ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (25-10-2022 o 01h02)
Do jutra może.⟐ DESIGN ⟐
Do następnego!⟐ DESIGN ⟐
Do kiedyśtam.⟐ DESIGN ⟐
Do następnego.⟐ INNE ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (22-12-2022 o 01h02)
Do kiedyśtam.⟐ INNE ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (29-12-2022 o 23h55)
Do następnego.⟐ INNE ⟐
Do następnego, miejmy nadzieję że będzie to Xan.⟐ OC ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (02-01-2023 o 00h21)
Dobra skoro już wiem kto to Xan. Where noworoczny Xan???~~~
Do nastepnego!⟐ OC ⟐
Do jutra? OvO⟐ INNE ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (07-01-2023 o 18h27)
O której Mackueen wrzuci posta, 1:00 czy 2:00? ( ͡o ͜ʖ ͡o)
Ciekawe co to będzie, co to będzie *zaciera łapki*
Zwolniona z obowiązku zarzucania ścianami tekstu zaznaczam tu swoją obecność jako stalke... Ekhem, totalnie niewinnego obserwatora do spraw odżywiania CA i wiary w nie Shemei.
No i co ja ci mogę na razie powiedzieć, rób co robisz tak, bo dobrze robisz.
Zarzucę obrazkiem Chibird bo lubię jej motywacje i ten idealnie pasuje do ciebie~zarzucę jeszcze o
Postaram się odpowiadać jakoś wcześniej bo w sumie zapomniałam że ta zasada wrzucania co 24 godziny jest tylko jak nikt nie odpowie w wątku XD⟐ SECATI ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (08-01-2023 o 13h32)
Do jutra!⟐ OC ⟐
Ostatnio zmieniony przez Shemei (10-01-2023 o 01h02)
Dopiero się zorientowałam, że zapomniałam ci odpisać na pierwszy odpis. Orzech max. No to w sumie nie interesują mnie tylko OC, ogólnie fajnie popatrzeć na twoje pracki, więc będę chłonąć wszystko hehe.
Jeśli chodzi o wipka Secati, OH GOD I LOVE HIS HAIR. Są cudne, kocham te przejścia kolorkowe, szczególnie te końcówki, te przejście od brzoskwiniowego w beżowe. Nie no, i love it. No i lineart! Szczególnie ogonowłosy mnie ujęły. Patrząc na to jak super ci wyszły pomyślałam, że równie dobrze poszłoby ci z jakimś wystylizowanym krajobrazem lub jakimiś delikatnymi wstęgami, chociaż i guess, to nie twój klimat zbytnio?? No i te kamyczki, nie dziwię się, że polecasz zbliżenie. Chociaż jeszcze bardziej niż kamyczki przykuły moją uwagę te kamyczkowe pazurki. <3 Ogólnie całość już wygląda super, ale nie byłabym sobą gdybym nie zwróciła najpierw uwagi na szczególiki. A skoro to dopiero wip, to ciekawa jestem efektu końcowego!
No i widzę obiecanego uszatka. Niby not a bunny, a jednak z króliczym urokiem hehe. (dont kill meh Prismatic Void). Nie wiem jak bardzo to jest "wip", ale na pierwszy rzut oka pomyślałam, że to już skończone, bo twoje wipy są tak czyściutkie. (U mnie ten proces wygląda duuużo gorzej, muszę nad tym popracować xd) Będzie ciekawie jak rozwiniesz tę prackę i zrobisz dokładną strukturę karty!! (Kurde, jakbyś jeszcze zrobiła nawiązujący do niego jej odwrót, to nic tylko drukować xD) WHERE TALIA! Talia kart jest zawsze ciekawym konceptem do zrobienia, kiedyś nawet nad tym myślałam. :D
No i chibird to też życie dla mnie <33 Mam cały folder jej obrazków, które musiałam sobie zapisać na gorsze dni, tyle tego że aż się w nim gubię xD
Mam nadzieję, że nie kazałam ci długo czekać, no i standardowo - dużo chęci do rysowanka i przyjemności z tego!! Przede wszystkim. ^^