siemano ( ̄ω ̄)/
artfight dobiega końca, więc wpadam zrobić przegląd prac B) mam nadzieję, że w tym roku mimo wymuszonych przez remont kilku dni przerwy jesteś zadowolona z tego, jak ci poszło i odczuwasz satysfakcję, bo odwaliłaś kawał dobrej roboty ( ̄^ ̄)ゞ
roślinkowa postać (poza tym, ze wygląd ma kozak) nasunęla mi na mysl pytanie: łatwo jest rysować takie twarze, które nie mają pewnych elementów? jak np. tutaj, ziomek nie ma oczu i nosa, czy to jakoś utrudnia proporcje czy cuś? czy może jest przez to łatwiej?? xD pamiętam, że wspominałaś, że w całości czarne postacie ciężko się rysuje, stąd to pytanko :p
praca z synthwave tłem jest zaczepista, a to tło, o ludzieee... przecudowne jest!! <3 delikatny lineart na ciele postaci bardzo fajen, tak samo te biało-błękitne płomienie :D
jeśli chodzi o dżemowego typka, to bardzo podoba mi się kontrast takiej shiny, smooth fakturki niektórych elementów z tym ołówkowym lineartem i ustami, bo na nich chyba najmocniej mi się to rzuca w oczy :'D nadaje to jeszce ciekawszego wyglądu postaci!
biało-złota postać jest bombowa, a tło ala galaxy świetnie kontrastuje ze złotem *^* widać, że jesteś fanką wszystkiego, co metaliczne, bo te elementy zawsze są w twoich pracach tak odpicowane, że wyglądają jak prawdziwe B)
ten kolorowy, oczoje... wiadomo jaki xD daje po oczach, ale efekt jest genialny i warto pocierpieć od tej jaskrawości, żeby nieco dłużej zawiesić na nim oko B) zresztą szybko się idzie przyzwyczaić, haha :'D i tło też ma superowe. żeby zrobić taki efekt, lepiej jest to narysować ręcznie, czy użyć liquify? o_O
btw, glitche bardzo pasują do jego pixelowej/elektronicznej twarzy :D
ten modliszko-anioł to chyba moja ulubiona pracka uwu
świetnie ci wyszedł ten efekt find footage! nakładałaś na ten rysunek jakąś autoakcję, czy ta faktura jakby ekranu (widoczny np. na skórze) to wynik jakichś brushy??
nie mogę się doczekać skończonego smoczego oc, kocham smoki, na pewno wyjdzie świetnie (つ✧ω✧)つ
ogólnie wszystkie rysunki są cacy, ale odniosłam się tylko do tych, o których miałam do powiedzenia coś więcej niż pół zdania, rip :')
jak dla mnie świetnie ci poszło na tegorocznym artfighcie B)) pamiętaj, że zawsze jestem z ciebie dumna, keep up the good work, no i dużo weny na kolejne prace życzę!!
(ノ>ω<)ノ :。・:*:・゚’★,。・:*:・゚’☆
za jakiś czas znowu wpadnę, bo trzeba cię tu docenić!!! tak więc do zobaczenia B)
Ostatnio zmieniony przez idontcare (31-07-2023 o 04h19)
because of
H E R i am ● a l i v e ● and
i am not alone