Nie będę kłamać, że moje pierwsze wrażenie było bardzo negatywne. Ta narzutka, mimo tego, że prześliczna, tak bardzo się krzaczy we włosy, że aż przykro na to patrzeć... Chociaż stanowi ona bardzo ładny akcent kolorystyczny, to zdecydowanie jest na minus. Zdjęłabym ją i starała się podkreślić kolor czymś innym, ewentualnie całkowicie bym zrezygnowała, już tak byłoby lepiej. Twarz jest naprawdę bardzo ładna, a te białe włosy z pewnością są na plus. Połączenie akcesoriów na głowę także wygląda znakomicie. Całokształt pasuje kolorystycznie i przenikające ręce nie rażą mnie tak jak zazwyczaj, ogółem szacunek za użycie tej skórki w wersji z poświatą. Niestety, ale mam wrażenie, że ta spódnica niespecjalnie pasuje do góry stroju oraz butów, dałabym coś znacznie lżejszego, albo ewentualnie cięższe buty (i brak tej narzutki, która swoją drogą bardzo źle się układa na tej spódnicy), książka sobie lata i przyciąga wzrok, to raczej dobrze, bo bez niej mogłoby być nieco pusto, ale prawdę powiedziawszy to niespecjalnie za nią przepadam, zawsze mam wrażenie, że jest jakby nie na miejscu, tak samo i tym razem, ale przynajmniej kolorystycznie pasuje. Tło jest całkiem ładne, ale mam wrażenie, że coś tak odstaje od samej w sobie postaci, niewykluczone, że powodem jest ciężkość sukienki.
Podsumowując: stylizacja jest bardzo ładnie dobrana kolorystycznie, ale sukienka wydaje się być za ciężka jak na całą stylizację (chociaż mówią to raczej dosyć subiektywnie), a narzutka, chociaż w pięknym kolorze, tak bardzo krzaczy się z resztą stroju, że to aż przykre na to patrzeć.
Daję 6.5/10, to wszystko wina tej narzutki, bez niej dałabym 8/10, ale nie będę kłamać - ta narzutka wszystko niszczy.
Ostatnio zmieniony przez Isari (30-04-2021 o 16h12)