X i klep, bo ja strasznie długo się wypowiadam.
Bardzo podoba mi się stylizacja, gdzie twoja Gardienne ma na sobie strój niczym stworzony z martwego i mrocznego kwiatu, który zapewne spotkała w lesie i oczarował ją swoim emanującym, mieniącym wyglądem i ognistym ciepłem. Tak, od twojej postaci zdecydowanie bucha ciepło, a dzięki drobinkom i cekinom na myśl przychodzi magia. Pomimo iż twoja postać ma jasne włosy i karnację, to dymy z atmosfery dookoła nadają stylizacji stonowany wyraz. Nie jest ona ani przesadnio zimna, ani do umarłego ciepła w odbiorze. Perfekcyjnie poradziłaś sobie z doborem kolorów, a także z warstwami. Strój jest całkowitym miodem na moje oczy. Najbardziej urzeka mnie to, że ta organiczność tła ma odniesienie w twojej stylizacji i wszystko jest ze sobą powiązane. Twoja postać idealnie tutaj pasuje i spokojnie mogłaby się pojawić w takim lesie na przykład w fabule gry. Na pewno nie byłaby jakimś kosmicznym zaskoczeniem, a raczej zachwycającym zjawiskiem. Jest jak kwiat, który może tutaj wyrosnąć, ale bardzo trudno go spotkać. Jedyną rzeczą, jakiej mogłabym się przyczepić i jaka lekko zaczyna mnie drażnić, gdy dłużej kontempluję twoją stylizację jest to złote berło. Zmieniłabym je na jakieś w kolorze bardziej stonowanym i dopasowanym jednak do większej połaci kolorystycznej stylizacji, aniżeli tylko drobinek. Jednak ten mały element zupełnie nie przeszkadza mi w tym, aby ocenić twoją stylizację 10/10 .
Rué dziękuję za ocenę. Swoją drogą piwko bardzo tutaj pasuje
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (30-04-2021 o 09h27)