Moje UvU
Pani Myrida wygląda bardzo dostojnie. Podoba mi się to, że pomimo użycia klasyki i elegancji nie rezygnujesz z charakterystycznej kolorystyki włosów oraz specyficznych oczu. Mało tego, ty nawet umiesz to tak świetnie wykorzystać, że wyjątkowy kolor staje się dodatkowym walorem i sprawia, że całość nie jest nudna. Fryzura idealnie zachęca, aby w twoją postać się powpatrywać i dostrzec liczne kombinacje i warstwy ukryte w jednokolorowej mgiełce otaczającej twoją postać. Pomimo użycia klasyki umiesz zainteresować widza, zatrzymać go na dłużej na twojej postaci, aby na przykład mógł poprzyglądać się na ozdoby na nogach twojej strażniczki. Podoba mi się także fakt, że wybrałaś to nietypowe tło, które jest trudne do użycia, ponieważ mieni się kolorami i ma wiele detali w postaci rozwianego pyłku. Ty idealnie pokonujesz tą trudność i sprawiasz, że postać nie przepada w tym tle, a co więcej jest z nim harmonijnie zgrana. Powstaje jeden obraz, w którym kolory raz po raz zmieniają się w tęczowy pyłek, a później rozpływają w powietrzu tworząc suknię. Duży plusik za użycie pierwiastka wody, który sprawia, że całość ożywa i twoja Gard nie wydaje się tylko idealnie ubraną lalką. Animacja zdecydowanie dodaje jej życia. Wyraziłaś w jakiś sposób siebie okraszoną niezwykłym pierwiastkiem piękna ukrytym w białych szatach. Ja jak najbardziej to kupuję i ode mnie 10/10 .
Ostatnio zmieniony przez Liebevolla (30-04-2021 o 10h19)