Gdybym miała opisać obecny wygląd Twojej postaci w jednym zdaniu, napisałabym: piękno w swej prostocie. Po prostu.
Nie ma chaosu, wszystkie poszczególne elementy łączą się w jedną, spójną całość. Podoba mi się, że nawet tło nie bez powodu jest takie, a nie inne. Zadbałaś, aby ono również pasowało do stylizacji Twojej Gardzi. Oprószający ją śnieg (bo był śnieg w momencie, gdy to pisałam, hah) ma dzięki temu swoje uzasadnienie i nie kontrastuje np. z jakimś letnim tłem. Super.
Do nałożonych ubrań nie mogę się przyczepić. Strój jest po prostu ładnym, dwuczęściowym kompletem z bucikami pod kolor. Plus za to, że składa się z ciemnych elementów, dzięki czemu nie zlewa się z całą resztą.
Jedyne, co mnie boli (a co jest trochę taką głupotką, haha), to brak pomalowanych paznokci na drugiej parze rąk Twojej gardzi… Ale rozumiem, że nie jest to zależne od Ciebie, a od nowego typu cery, do której Pszczółki jeszcze takich specjalnych paznokci nie zrobiły (i w sumie nie wiem, czy kiedykolwiek zrobią XD).
Ode mnie 7/10.
Update: Uważam, że różowe światełka zamiast śniegu też bardzo pasują, dlatego ocenki nie zmieniam. Stylizacja mi się podoba.
Update 2: Cofam moje słowa odnośnie tych paznokci... Pomyliłam je z pierścionkami. Chyba muszę już iść do tego okulisty...
@falafel dziękuję ślicznie ♡
Ostatnio zmieniony przez Lithy (15-08-2021 o 10h54)