dobra musiałam cię capnąć bo ja uwielbiam, jak ludzie wykorzystują zbroje bo ja tego nie umiem więc patrzę z podziwem haha. muszę przyznać, że mój entuzjazm odrobinę opadł jak zobaczyłam, że wrzuciłaś tu cały set, bo no, to gotowiec, ale jedziemy z tym.
przede wsyzstkim podoba mi się to, co wykombinowałaś ze skrzydłami i atmosferą światła. pomimo tego, że te skrzydła u góry mają mocniejszy odcień złota, przez atmosferę wygląda to jak refleks światła i imo nie gryzą się ze skrzydłami koło bioder. podoba mi się to, jak użyłaś naszyjnika, bo w bardzo ciekawy sposób odmienił fason zbroi, przez co zaczęłam się zastanawiać co to za item tam wsadziłaś. XD szacuneczek. twarz jest bardzo ciekawa, podoba mi się dobór elemetów, nadaje stylizacji więcej oryginalności i to ona zwabiła mnie w miniaturce. miecz jak najbardziej dopasowany dobrze, zarówno pod względem kolorystycznym, jak i stylem.
i teraz jestem rozdarta, bo ja naprawdę lubię twoją stylizację, ale nie lubię gotowych setów, więc może dam dwie oceny, mam nadzieję, że to legalne XDDD
gdyby nie brać pod uwagę, że użyłaś kompletu, dałabym 9/10, bo pasek z serduszkami trochę mi tu zgrzyta, a gdyby brać pod uwagę ten komplet to 4/10, bo widzę sporo fajnych niuansów, takich jak paski na rękawiczkach, pomysłowość atmosfery czy zwyczajnie świetnie zrobiona twarz.
Ostatnio zmieniony przez Yisynore (26-08-2021 o 21h13)