Zaciekawiła mnie "mrochność" kreacji i połączenie tych rogów toteż kliknęłam Twoją postać i się nie zawiodłam.
Jednak z racji tego, że zawsze musi być jakieś ale na początku wytknę jak na razie jedyny zauważony mankament - włosy. Jak bladość Gardy pasuje to całej stylizacji tak jasne włosy nijak się do niej nie imają. Zdecydowanie zmieniłabym ułożenie, bowiem Bathory mimo tych rogów, strasznie ulizuje postaci głowę. Spróbowałabym z innymi odcieniami, może szarości?
Połączenie rogów, korony i ciemnej atmosfery zdecydowanie na plus- bardzo ładnie się nawzajem uzupełniają. Dopiero po chwili dotarło do mnie, że wianek, nie jest częścią korony, ale bardzo ładnie się z nią komponuje. Super!
Kwiecisty tatuaż dany pod karnację wygląda genialnie. Na nogach sprawia wrażenie delikatnych rajstop, na rękach ślicznie uzupełnia akcesoria z zestawu Skeleton Witch <3
Ciekawe połączenie czarnej gładkiej bluzki z tym 'szkieletowym topem', ale tylko dzięki akcesoriom na przedramionach z tego samego zestawu nie sprawia, że bym go zdjęła; nie do końca pasuje mi tu ten odcień.
Rajstopy zastąpiła bym biżuterią na nogi z zestawu Love Goddess (chyba znalazłby się odpowiedni odcień/kolor) albo innymi delikatnymi butami - same rajstopy zwyczajnie mi tu nie pasują, kojarzą mi się z przedszkolem, przez swój wzór, co się ma nijak do całej kreacji.
Super dobór dodatków z czerwonymi elementami, bo genialnie dopełniają całą stylizację. Muszę przyznać, że miło się patrzy na Twoją Gardzię. Daję 9/10, bo są drobne niedociągnięcia, ale całość prezentuje się pięknie ^^
Ostatnio zmieniony przez Divia (10-08-2021 o 16h47)
free hugs (づ^▽^)づ。・:*:・゚’☆